Minek köszönhető, hogy a liberálisok már nem adnak a statisztikára, sokkal inkább mérvadó számukra mint mond egy rokon vagy haver, aki állítólag Svédországban él?
"Arról nem én tehetek, hogy fogalmatlan és ostoba vagy"
Kérlek írd még le vagy ötször, mert nem elég 😉
'Voltam tavasszal Göteborgban és Malmöben, ahol a lakájmédia szerint állítólag a legdurvább a helyzet. Hát, én ebből semmit nem tapasztaltam. "
Micsoda véletlen.
Gondolom az ottani svédek se tudtak semmiről 🤣
11.
Csak Magyarországon évente van 1 a svédeknél meg 2-3 naponta!
Neked mindegy!??
12.
Kérdező csak jelentsd a moderátoroknak, nem kell rá reagálni!
"Neked mindegy!??"
Ez a kedvencem, amikor a fogalmatlan hülyéje ezzel van, hogy "debezeg Magyarországon is vót, há robantotak a mútkor iss!!4!4
Jah, 10 évente van valami. 🤣🤣🤣
A nagy libsik, aztán annyi eszük van, mint egy mákdarálónak.
Minden mai liberális ekkora marha? Linkelik itt a wikiről, hogy mi a liberalizmus, amikor a mai liberalizmusnak köze nincs hozzá.
Amúgy nekem is van 2 haverom Svédországban,mindkettő azt mondta, hogy élhető hely, de csak ahol svédek laknak.
"Minden mai liberális ekkora marha? Linkelik itt a wikiről, hogy mi a liberalizmus, a"
Igen, kajak elhitte, hogy elég belinkelni a liberalizmust a wikiről és máris neki van igaza 🤣🤣🤣🤣
18
Akkor linkelje azt is, hogy a mai liberalizus egy retkes véleményterrorban merül ki, ahol a legfontosabb alap az emberi idiotizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!