Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek köszönhető, hogy a...

Minek köszönhető, hogy a liberálisok már nem adnak a statisztikára, sokkal inkább mérvadó számukra mint mond egy rokon vagy haver, aki állítólag Svédországban él?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban találkozok ezzel.
2023. okt. 1. 08:42
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

"Arról nem én tehetek, hogy fogalmatlan és ostoba vagy"

Kérlek írd még le vagy ötször, mert nem elég 😉

2023. okt. 1. 09:18
 12/37 A kérdező kommentje:

'Voltam tavasszal Göteborgban és Malmöben, ahol a lakájmédia szerint állítólag a legdurvább a helyzet. Hát, én ebből semmit nem tapasztaltam. "

Micsoda véletlen.

Gondolom az ottani svédek se tudtak semmiről 🤣

2023. okt. 1. 09:19
 13/37 anonim ***** válasza:
8%

11.

Csak Magyarországon évente van 1 a svédeknél meg 2-3 naponta!

Neked mindegy!??

2023. okt. 1. 09:23
 14/37 anonim ***** válasza:
8%

12.

Kérdező csak jelentsd a moderátoroknak, nem kell rá reagálni!

2023. okt. 1. 09:25
 15/37 A kérdező kommentje:

"Neked mindegy!??"

Ez a kedvencem, amikor a fogalmatlan hülyéje ezzel van, hogy "debezeg Magyarországon is vót, há robantotak a mútkor iss!!4!4

Jah, 10 évente van valami. 🤣🤣🤣

A nagy libsik, aztán annyi eszük van, mint egy mákdarálónak.

2023. okt. 1. 09:28
 16/37 anonim ***** válasza:
54%

Minden mai liberális ekkora marha? Linkelik itt a wikiről, hogy mi a liberalizmus, amikor a mai liberalizmusnak köze nincs hozzá.

Amúgy nekem is van 2 haverom Svédországban,mindkettő azt mondta, hogy élhető hely, de csak ahol svédek laknak.

2023. okt. 1. 09:34
 17/37 A kérdező kommentje:

"Minden mai liberális ekkora marha? Linkelik itt a wikiről, hogy mi a liberalizmus, a"

Igen, kajak elhitte, hogy elég belinkelni a liberalizmust a wikiről és máris neki van igaza 🤣🤣🤣🤣

2023. okt. 1. 09:37
 18/37 anonim ***** válasza:

18

Akkor linkelje azt is, hogy a mai liberalizus egy retkes véleményterrorban merül ki, ahol a legfontosabb alap az emberi idiotizmus.

2023. okt. 1. 09:40
 19/37 A kérdező kommentje:
Hát nem véletlenül védelmezi ennyire, ő maga is egy idióta 🤣🤣🤣
2023. okt. 1. 09:43
 20/37 anonim ***** válasza:
Egyre inkább igazolódik az, hogy galambokkal felesleges sakkozni, a táblára sz*rnak, és kijelentik dicső győzelmüket. Szóvel igen, úgy van kérdező, teljes mértékben egyet értek veled, sokoldalú tudásod lenyűgöz, te magad vagy a megtestesült totum factum. Mindenki más pedig hülye.
2023. okt. 1. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!