Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek köszönhető, hogy a...

Minek köszönhető, hogy a liberálisok már nem adnak a statisztikára, sokkal inkább mérvadó számukra mint mond egy rokon vagy haver, aki állítólag Svédországban él?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban találkozok ezzel.
2023. okt. 1. 08:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

21

Kihagytad a kötelező wikis linket a liberalizmusról.

2023. okt. 1. 09:54
 22/37 A kérdező kommentje:
De legalább már csak 4* kell leírnia, hogy mennyire hülye vagyok.😁😁😁😁
2023. okt. 1. 09:57
 23/37 anonim ***** válasza:
Gondoltam így talán tudatosul benned a tény, és rendelkezel az önismeret ilyen fokával. Ezek szerint mélységesen tévedtem, szíves elnézésedet kérem ezért a szörnyű hibámért. Beszélgess csak magaddal a másik fiókodról, kérdező, további jó szórakozást kívánok!
2023. okt. 1. 10:09
 24/37 anonim ***** válasza:

23

Ő az a fajta aki szerint Svédországban svédek lövöldöznek.

2023. okt. 1. 10:09
 25/37 A kérdező kommentje:

Már csak 3* 🤣🤣

"fajta aki szerint Svédországban svédek lövöldöznek."

Igen, kb ennyi agya van 🤣

2023. okt. 1. 10:11
 26/37 anonim ***** válasza:
Fogalmatlanul dobálózol az általad fel nem fogott hülyeségekkel, és én vagyok a hülye, hát persze, mi más.😂😂 Egyébként melyik ujjadból szoptad ki azt a bölcsességet, hogy szerintem a svédek lövöldöznek Svédországban? Idióta. Már csakazértis folytatom, mert rendkívül szórakoztat a marhaságod. El kéne menned stand-uposnak.
2023. okt. 1. 10:16
 27/37 anonim ***** válasza:

27

Egy wikis link után neked van annyi eszed mint egy borosdugónak. Tessék szépen kitartani a mainstream narratívátok mellett: Svédországban svédek ölik egymást.

2023. okt. 1. 10:18
 28/37 anonim ***** válasza:
#28 Nem állítottam soha, hogy az általad gyűlölt liberálisok közösségébe tartoznék. Tehát feltételezel valamit, aminek a valószínűségét is csak feltételezed. Ha nem sikerül a wikis linket értelmezned, és reflektálod a jelenre, az nem az én hibám. Illetve nem ártana talán megismerkedned a fasizmus, vagy például a kommunizmus, netalán a nepotizmus fogalmával is. Aztán elgondolkozhatsz azon a mély filozófiai fogalmon is, hogy ki is áll egy borosdugó szellemi szintjén. Ha szerinted én vagyok a borosdugó, akkor némi jóindulattal te lehetsz a wc-kefe.
2023. okt. 1. 10:26
 29/37 A kérdező kommentje:

29.

Úristen, hányszor akarod még leírni, hogy senki nem ért téged?

Fiam, ezt benézted, engedd el.

Hiába írod le 20*, attól még nem lesz igazad.

2023. okt. 1. 10:32
 30/37 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdésekben az igazság szubjektív. És én ezzel be is fejeztem, minek erőlködjek? Aki hülye, az is marad. Leírhatom ezt neked tíz a kétszázötvenhatodik alkalommal is, úgy sem lesz értelme.
2023. okt. 1. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!