A Pride felvonulástól jobban fogják szeretni az emberek az LMBTQ-kat?
Gondolkodtam, hogy vajon mit ért el eddig a közel 30 éves vonulás?
Régen, mikor én voltam gyerek még tojással dobálták őket, azóta ezt betiltották, viszont van egy 13 éve regnáló kétharmados kormány, ami törvényt hoz ellenük, és ez az embereket nem zavarja.
#1 A békemenet nem másokkal akarja megszerettetni magát hanem a hasonlóan gondolkodóknak akarja megmutatni, hogy nincsenek egyedül - ellenkezőleg, sokkal többen vannak mint a hozzád hasonlók.
A prájddal sem volt gond addig amíg megmaradtak ennyinél. Pont azért volt minden évben akkora média hírverés miatta, mert a kutyát nem érdekelte és néhány hülyén kívül senki nem ment oda kötekedni velük.
Nem ez a célja a pridenak. És még mindig nem tudsz magyarul, mert az LMBTQ betűszót rosszul használod.
És az embereket igenis zavarja a melegellenes törvény. Mármint azokat, akiknek nem a párt mondja meg, mit kell gondolni.
Szerintem a pride kontraproduktív. Szimpla provokáció. Aki pedig provokációval akarja érvényesíteni az akaratát, az az én szememben egy bélsár ember.
Sok meleg nagyon büszke lenne arra, ha nem lenne pride.
A pride előtt meg lehetett vonni a melegektől a munkát, lakhatást, egészségügyi ellátást, sőt, egy ideig illegális is volt homoszexuálisnak lenni, börtönbe vagy pszichiátriába kerülhettek érte a melegek, a leszbikusokat pedig úgy próbálták "meggyógyítani", hogy megerőszakolták őket a férfiak (sokszor a saját apjuk - nézz utána) és ha nagyon ellenkeztek, lobotomiát végeztek rajtuk. Azelőtt meg full legális volt kivézegzni melegeket. Vannak helyek még ma is a világban, ahol ez még mindig legális.
A pride után meg csak az ilyen csecsemők szintjén megrekedt ordítógépek pcsognak a neten, hogy jujjjujujujjujuuuj oá oá mieeeeert van pridreeeee ha nem lenne pride akkor mindenki elfogadná a melegeket, de a pride miatt én meg vagyok különböztetve és homofobnak vagyok tartva csak azért mert hetero vagyok és bárcsak ne lenne pride, bele fogok halni abba hogy van egy évben pár nap amikor a melegek felvonulnak szó szerint bele fogok halni a prideba, én az áldozat oá oá brühühü
Szóval klasszisokkal jobb a helyzet👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!