Miért nem látni az LMBTQ-kat az államalapítás ünnepén? Ennyire nemzetellenesek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 19:46
1/6 anonim válasza:
Nem, ennyire hányinger volt a naaaagy nemzethi műsor.
2/6 anonim válasza:
Én magyar heteróként sem mentem ünnepelni. Felesleges pénzpocsékolás, nagyzási hóbort. A most elvert összegeket költhetnék egészségügyre, oktatásra, közlekedés fejlesztésre, bármi másra.
3/6 anonim válasza:
Biztos vannak ők is kint, meglepő módon ugyanolyanok, mint a többi ember.
Az, hogy a média tudatosan a szélsőségesen extrém megjelenésűeket nyomatk ezerrel, ne tévesszen meg.
4/6 anonim válasza:
Még az államalapítás nemzeti ünnepén is ilyenekkel foglalkozol kérdező? Ünnepeld magyarságunkat, nem kell az értelmetlen gyűlöletkeltés egy ilyen SZENT napon. Szégyen vagy, kiírtad magad a nemzetből.
5/6 anonim válasza:
Kár, mert a képeket elnézve a szervezők mindent megtettek, hogy odavonzzák őket. Izmos, jóképű, félmeztelen fiúk ropták a táncot.
6/6 anonim válasza:
Meleg vagyok, válszolnék. 7 éve vagyunk együtt a párommal, ez az első év, hogy nem megyünk ki a tüzijátékra, mert két hete műtötték a bokáját, még nincs jól. De a tv-ben így is nézzük, meg jövőre nyilván megyünk megint. Nem tudom, miből gondolod, hogy ne lennénk kint, korábbi években is összefutottunk sok, az LMBTQ-közösséghez tartozó ismerősünkkel. Nyilván nincs kiírva a homlokunkra, hogy melegek vagyunk, ezért ha melletted nézzük véig a tüzijátékot, akkor sem veszed észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!