Az ősmagyar kultúrát hirdető és szerető nemzeti emberek megünneplik augusztus 20. át?
Figyelt kérdés
Ugye tudjuk hogy István kőkemény eszközökkel irtotta ki a táltosokat, ősmagyar hitet, rovásírást és minden ősi nomád szokást és kultúrát és vette át a Nyugati kultúrát. Szóval turanisták nektek ez gyásznap vagy ünnepnap? Én úgy tudom a nemzeti oldal egy turanista része pont ezért gyűlöli Szent Istvánt és nem is ünnepli meg az államalapítást.2015. aug. 20. 15:56
1/8 anonim válasza:
Nem ünneplem és épp amiatt amit leírtál, A magyar népre nézve a legnagyobb belső nemzetgyalázás épp István követte el. Őt mindenképp a magyar nép ellenségének tartom.
2/8 A kérdező kommentje:
1# Azért ne felejtsd el hogy ennek ellenére István nélkül ma magyarság sem lenne.
2015. aug. 20. 16:12
3/8 anonim válasza:
2: Nem biztos az. Egyébként én mindentől függetlenül nem ünneplem, mert nem érdekel. Nem haragszom Szent Istvánra, de nem is vagyok rá büszke.
Elég aljasan viselkedett szerintem anno.
4/8 anonim válasza:
"1# Azért ne felejtsd el hogy ennek ellenére István nélkül ma magyarság sem lenne."
Ez hogy jött ki?
5/8 A kérdező kommentje:
4# Úgy jött ki hogy meg lehet nézni mi történt az Európába érkező államiság nélküli nomád népekkel: avarokkal, hunokkal, jászokkal, kunokkal, kazárokkal, tatárokkal, stb-vel mind beolvadtak vagy autonóm rezervátumokban tengődnek idegen uralom alatt. Ez várt volna a magyarokra is Szent István nélkül...
2015. aug. 20. 19:09
6/8 anonim válasza:
A történelemben nincs ha. Amúgy agylágyuláshoz közeli állapot azt gondolni, hogy István nélkül kumisz tejes, uráli sámnándobos kultúra lett volna. A fenéket. István a nyugat római birodalom alapjain kiépült római egyházhoz vezette az országot. Nélküle pedig Bizánc kultúrája alá került volna az orszag es papság helyett popák davenoltak volna a templomokban. Egyvalami biztos. Analfabéta sámánoknak nem osztottak volna sehogyse lapot a hatalom közelében.
7/8 anonim válasza:
Nem voltak analfabéta sámánjaink, sőt semmilyenek. Azok az ázsiai népeknek voltak. A magyar tátosok pedig tudósok voltak.
8/8 anonim válasza:
Szent István nem irtott ki senkit.Az államot pedig nem kellett megalapítani,hiszen az már megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!