Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik kárpát-medencei etnikum...

Melyik kárpát-medencei etnikumból keveredtek az őseid közé az elmúlt 200 évben?

Figyelt kérdés
(várom a kifejtős válaszokat is, az érdekesebb lenne, mint a szavazás)

2023. szept. 23. 01:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 Salx Narval ***** válasza:
88%
Benneteket nem lehet komolyan venni.:D Hogy lehet fel, v lepontozni valakit a származása miatt? Engem OK, hogy lenyomtok de azt aki megírja, hogy milyen nemzetiségűek az ősei, ne már.:D
2023. szept. 23. 06:30
 12/62 anonim ***** válasza:
0%
Kizárólag szovjetek.
2023. szept. 23. 07:11
 13/62 anonim ***** válasza:
9%

Úgy, hogy a genetikai diverzitásnál fontosabb a mögöttes kongruencia. Az pedig bármilyen lehet, mert a szemre vagy elsőre rossznak tűnő lépések is lehetnek ésszerűek, ezt el kell fogadni. Sokan még a származásukkal sincsenek tisztában, ez nyilván evidens.

2023. szept. 23. 07:15
 14/62 anonim ***** válasza:
78%

Akik árja magyarok, azok egyébként mire gondolnak, a Magna Hungariából idevándorolt törzsek egyenesági leszármazottai? :D

Nekem relatíve vegyes, főleg mindenféle germán (holland-német), balti, jelentős részben balkáni, valamint askenázi keverék. Ennek persze a lényegi része nem az elmúlt 200 évben történt, addigra pár német nevet leszámítva magyar identitású emberek adogatták tovább azokat a géneket, amelyeknek a végén ott voltam én.

2023. szept. 23. 07:25
 15/62 anonim ***** válasza:
86%

A Magna Hungaria előtt is volt élet. Gondolod, hogy a magyarokat a gólya hozta?

2023. szept. 23. 07:32
 16/62 anonim ***** válasza:
27%
Myheritage szerint leginkább csehszlovák őseim vannak. Szerencsére 100%-ban fehér és gój vagyok, ez az, ami nekem a leginkább számít.
2023. szept. 23. 07:47
 17/62 anonim ***** válasza:
37%
Fogalmam sincs. Már a dédapáimat se tudom kik voltak. A családnevem se tudom milyen eredetű, pedig egyszer utána néztem.
2023. szept. 23. 07:51
 18/62 anonim ***** válasza:
83%
Családnevek alapján magyar, főleg a keleti országrészből. Aztán persze ki tudja, attól még simán lehet bennünk germán, délszláv és román vonal (vagy bármi más), de a kb. 19. század közepéig visszaérő családi emlékezet nem tud róla.
2023. szept. 23. 08:17
 19/62 anonim ***** válasza:
69%
Az enyémek Németországból származnak, német-magyar keveredés. De én azt sem szégyellném, ha lenne cigány, vagy zsidó vagy egyéb ősöm is. Minél több keeredés van valakinek az ősei között, annál szívósabb a genetikája ha lehet így fogalmazni.
2023. szept. 23. 08:30
 20/62 anonim ***** válasza:
70%
Azt még megértem, hogy aki nem kárpát-medencei népeket írt, azt lepontozzák. mert nem releváns a kérdés szempontjából. De a román és lengyel ősöket megjelölő válaszolóval mi a baj, hogy csak 25%-ot kapott? xD
2023. szept. 23. 08:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!