Örökbefogadás esetén miért feltételezik az LMBTQ-k, hogy a gyerek szeretne egy azonos nemű párhoz kerülni?
Miért gondolják, hogy később nem fog traumát okozni neki, hogy két azonos nemű "szülője" van? Hogy inkább az intézetet választaná?
Egy gyerek nem tudja hova tenni azt, hogy neki miért nem anya és apa jutott, és az iskolában is kicsúfolják majd emiatt.
“ A te "tudományod" semmivel nem támasztotta alá a Magyarországon jelen lévő őrületes vallási buzgalmat. Miből jön a te valóságod? Egy borosüvegből?”
Ez a vitád nem velem van, hanem másik válaszolóval.
“ Mivel szóvá lett téve, jött a végső érv: fasiszta vagyok. Sértett vagy, mint egy gyerek.”
A fasizmus vádját akkor vetem fel, ha valaki fasiszta.
“ De igen, intolerancia, sőt ez az igazi fasizmus”
Maga a fasizmus az, hogy a fasizmust nem tolerálom 🤡🤡🤡 ok
“ Ebből is látszik, hogy semmiféle szabadságban és egyenlőségben nem hisztek, ez csak addig tart nektek, amíg azt böfögik az emberek vissza, amit szűk véleménybuborékotokban megfér.”
Az a baj, hogy mint a kérdésed is mutatja, nem egyenlő véleményekről van szó. A melegek örökbefogadásának kártalanságát a valóság bizonyítja, a károsságára csak az érzelmeiteket tudjátok felhozni. Ez nem két egyenlő vélemény.
61: az érzelmeiteket ti szoktátok felhozni érvként, nem mi :)
Ilyen az is, amikor intoleranciának bélyegzel véleményeket, mert az valakik érzékenységét szerinted sérti. Vagy amikor elsírod magad, mint ez az értelmes hölgy(?):
https://www.youtube.com/watch?v=wDYNVH0U3cs
De ha ebből indulunk ki, az én érzékenységemet miért ne sérthetné egy melegfelvonulás, főleg, amikor keresztényellenes molinókkal meg táblákkal vonultok. Ha az érzelmekre hivatkozol, akkor azt bizony el kell fogadnod mástól is. Nem te szabod meg, hogy számomra mi a káros és mi nem.
"az érzelmeiteket ti szoktátok felhozni érvként, nem mi :)"
A bizonyítékot meg a cica hozza?
"Ilyen az is, amikor intoleranciának bélyegzel véleményeket, mert az valakik érzékenységét szerinted sérti."
Nem azért, mert sértene valakit, hanem mert intoleráns :D mi ebben olyan érthetetlen?
"Vagy amikor elsírod magad, mint ez az értelmes hölgy(?):"
Nagyanyám temetése óta nem sírtam. Mondjuk ez nem bizos, hogy egészséges.
"De ha ebből indulunk ki, az én érzékenységemet miért ne sérthetné egy melegfelvonulás, főleg, amikor keresztényellenes molinókkal meg táblákkal vonultok."
Nácikám, sok a feltételezés. Mi az, hogy "vonultok"? Miből gondolod, hogy 40 kva fokban hajlandó vagyok a város közepén, a betontengerben sétálgatni?
És nem kell feltételes mód, sérti az érzékenységed hogy nem irthatod ki a melegeket, és ugyanezen okból hiszed azt is, hogy itt keresztényellenesség van, mert annyira szívesen megölnél mindenkit aki meleg, de sajna nem szabad :/
"Ha az érzelmekre hivatkozol, akkor azt bizony el kell fogadnod mástól is."
Miért beszélgetsz a tükörrel? Én tudományra, valóságra hivatkozok. Te hivatkozol érzelmekre.
"Nem te szabod meg, hogy számomra mi a káros és mi nem."
A valóság viszont megszabja. A melegség nem káros, meleget látni nem káros, a pride nem káros. A homofóbia, na az káros.
"Mégegyszer mondom, nem te szabod meg, hogy számomra mi káros, a gyerekeim számára mi káros."
Mégegyszer mondom, hópihe, a valóság szabja meg, nem én és nem te.
"Nem úgy van, hogy te eldöntöd a többség helyett, hogy nekik mi fér bele és mi nem."
Egy, nem vagytok többségben, kettő a valóság dönt még mindig.
"Ez nem a te országod, és minden egyes nácizással eggyel közelebb kerülsz a határ túloldalához."
Ez 100% náci logika, de ne zavarjon :D
"Nem gondold, hogy örökké itt ronthatod majd a levegőt a normális emberek között."
Vehetem halálos fenyegetésnek ezt, nácikám?
Azért bírom, hogy ezt a "hópihe" jelzőt is milyen birka módon átvettétek a republikánus oldaltól, mikor ez éppen rátok lett kitalálva :)) Ennyi önálló gondolatotok nincsen, nem is bízza rátok egy épelméjű szavazó sem az országot.
66: ha 10 év IT vezetői tapasztalatod lenne, akkor nem most szednéd a sátorfádat, hanem már nagyon régen kint lennél, mert vadásznának rád a cégek. Lehet, hogy szimplán hülye vagy a szakmádhoz és nem kellesz sehova. De valószínűbb, hogy csak hazudozol, mint minden gyakoris kismenő, aki megtudta a Zinternetről, hogy az IT olyan jól csengő név, közben meg az audi gyárban hegeszti a felnit minimárbérért.
"Azért bírom, hogy ezt a "hópihe" jelzőt is milyen birka módon átvettétek a republikánus oldaltól, mikor ez éppen rátok lett kitalálva :)) "
Igán átvettem, mert rátok igaz, nem ránk :D
"Ennyi önálló gondolatotok nincsen, nem is bízza rátok egy épelméjű szavazó sem az országot."
Véletlenül sem 13 év folyamatos propagandája az oka, ugye?
61
Oké, álljunk bele.
"A fasizmus vádját akkor vetem fel, ha valaki fasiszta."
Melyik mondatom volt fasiszta cicuka? És még mindig borzasztóan érdekel az a bigott vallási őrület, ami szerinted Magyarországon van. Csak nem hazudtál kiscicám?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!