Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örökbefogadás esetén miért...

Örökbefogadás esetén miért feltételezik az LMBTQ-k, hogy a gyerek szeretne egy azonos nemű párhoz kerülni?

Figyelt kérdés

Miért gondolják, hogy később nem fog traumát okozni neki, hogy két azonos nemű "szülője" van? Hogy inkább az intézetet választaná?

Egy gyerek nem tudja hova tenni azt, hogy neki miért nem anya és apa jutott, és az iskolában is kicsúfolják majd emiatt.

2023. szept. 22. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
0%

50

"Kis önhipnózis, hgy elhitesd magaddal, hogy ugyanolyanok, mint te?"

Inkább ti szugeráljátok magatoknak, hogy morálisan és életvitelben mindenki fölött álltok, holott ez nem igaz. Pl az ideidézett válaszod is egy személyeskedő gyűlöletreakció énfelém. Te sem vagy különb. A fasiszta bélyeg osztogatása működik manapság, kedves gyűlölködő áltoleráns?

2023. szept. 24. 09:41
 52/76 anonim ***** válasza:
87%
51, pontosan ezért kellene egy normális családsegités, hogy legyenek megfelelő szakemberek, akik eldöntik, ki alkalmas gyereknevelésre és ki nem. Nem egy politikai forumon kellene "agybafőbe" ütni egymást, hanem azt kellene elérni, hogy legyenek működő állami szervek megint.
2023. szept. 24. 09:45
 53/76 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább ti szugeráljátok magatoknak, hogy morálisan és életvitelben mindenki fölött álltok, holott ez nem igaz."

Csak a megfogalmazásra reagálok. A nácik szokása mindenkit lezsidózni, aki nem utálja a zsidókat. Attól hogy nem fortyog bennem a gyűlölet a melegekkel szemben, még nem leszek meleg :)

"Pl az ideidézett válaszod is egy személyeskedő gyűlöletreakció énfelém. Te sem vagy különb."

He?

"A fasiszta bélyeg osztogatása működik manapság, kedves gyűlölködő áltoleráns?"

1, az intoleranciát nem szabad tolerálni

2, aki fasisztaként viselkedik, ne hisztizzen már ha a nevén nevezik

2023. szept. 24. 10:15
 54/76 anonim ***** válasza:
3%

53

"Attól hogy nem fortyog bennem a gyűlölet a melegekkel szemben, még nem leszek meleg "

Viszont aki nem a te szemléleted osztja, azt gyűlölöd.

"1, az intoleranciát nem szabad tolerálni"

Te is intoleráns vagy, szóval téged sem szabad tolerálni.

"2, aki fasisztaként viselkedik, ne hisztizzen már ha a nevén nevezik"

Nem hat meg, és ettől nem fog megváltozni a véleményem. Vicces, amikor egy másik fasiszta lefasisztáz.

2023. szept. 24. 17:02
 55/76 anonim ***** válasza:
87%

"Viszont aki nem a te szemléleted osztja, azt gyűlölöd."

Eh, inkább lenézem. Mert én a véleményem a tudományra építem, ami a valóság megismerésén alapul. Ha valaki nem ért egyem velet az legtöbbször azért van, mert valóságtagadó.

"Te is intoleráns vagy, szóval téged sem szabad tolerálni."

Mint mondtam, az intoleranciát nem szabad tolerálni. Az intolerancia elutasítása nem intolerancia.

"Nem hat meg, és ettől nem fog megváltozni a véleményem. Vicces, amikor egy másik fasiszta lefasisztáz."

1, beismerted hogy fasiszta vagy

2, miért lennék fasiszta? Mert ragaszkodok a valósághoz és nem akarok népirtást? Ez ám a fasisztoid hozzáállás :D

2023. szept. 24. 18:48
 56/76 anonim ***** válasza:
92%
@54 Ember, legalább egy alap etika kurzusra nézz már el, nagyon kellemetlen, amikor olyan emberekkel kell vitatozni, akik minimálisan sincsenek képben fogalmakkal. Vagy legalább egy darab könyvet olvass el.
2023. szept. 24. 23:43
 57/76 anonim ***** válasza:
3%

55

"Eh, inkább lenézem. Mert én a véleményem a tudományra építem, ami a valóság megismerésén alapul. Ha valaki nem ért egyem velet az legtöbbször azért van, mert valóságtagadó."

A te "tudományod" semmivel nem támasztotta alá a Magyarországon jelen lévő őrületes vallási buzgalmat. Miből jön a te valóságod? Egy borosüvegből?

"Mint mondtam, az intoleranciát nem szabad tolerálni. Az intolerancia elutasítása nem intolerancia."

Neked az a bajod, hogy írtál egy hülyeséget ami teljes mértékben figyelmen kívül hagyja a valóságot. Mivel szóvá lett téve, jött a végső érv: fasiszta vagyok. Sértett vagy, mint egy gyerek.

"beismerted hogy fasiszta vagy"

Egyrészt azt sem tudod, hogy mi az, de osztogatod a jelzőt. Másrészt meg mint mondtam, a te buta válaszaid miatt a véleményem nem fog megváltozni.

Mutass olyan helyet Magyarországon, ahol vallási őrület uralkodik, te nagyon valóságpárti.

2023. szept. 25. 10:27
 58/76 anonim ***** válasza:
62%

57, ajjaj valaki megsértette a kis faskó agyad, Most megy a morci menet, Úgy vergődsz mint egy 5 éves,

(pont mint a sértődött libbantak XDD)

Remélem halálra ver és erőszakol néhány jól megtermett meleg feka, úgy is Szeretnék a fincsi kis fehér s3gged.

2023. szept. 25. 12:02
 59/76 A kérdező kommentje:

"Mint mondtam, az intoleranciát nem szabad tolerálni. Az intolerancia elutasítása nem intolerancia."

De igen, intolerancia, sőt ez az igazi fasizmus. Azért az, mert az intolerancia fogalmát rendre ráhúzzátok mindenre, ami nektek nem tetsző vélemény. Ez a trükk ebben a sunyi, ravasz kis mondásban. Ebből is látszik, hogy semmiféle szabadságban és egyenlőségben nem hisztek, ez csak addig tart nektek, amíg azt böfögik az emberek vissza, amit szűk véleménybuborékotokban megfér.

2023. szept. 25. 12:03
 60/76 anonim ***** válasza:
77%
nagyon próbál copeolni valaki XD
2023. szept. 25. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!