Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örökbefogadás esetén miért...

Örökbefogadás esetén miért feltételezik az LMBTQ-k, hogy a gyerek szeretne egy azonos nemű párhoz kerülni?

Figyelt kérdés

Miért gondolják, hogy később nem fog traumát okozni neki, hogy két azonos nemű "szülője" van? Hogy inkább az intézetet választaná?

Egy gyerek nem tudja hova tenni azt, hogy neki miért nem anya és apa jutott, és az iskolában is kicsúfolják majd emiatt.

2023. szept. 22. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
93%
#70 itt te vagy beteg.
2023. szept. 26. 11:23
 72/76 anonim ***** válasza:
9%

70

Ezek a bigott áltoleránsok már csak ilyenek.

2023. szept. 26. 12:12
 73/76 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező Legalizálni akarja a pedofíliát, örökbe akar fogadni gyerekeket majd megrontani őket, a vicc az egészben az hogy szerinte a melegek akarják ezt tenni, mert kell neki az ellenségkép XD.

Átlátok rajtad te nyomorék.

2023. szept. 26. 12:16
 74/76 anonim ***** válasza:
3%

73

Aha, oké, köszönjük Ferikém, menj el szépen szülni.

2023. szept. 26. 13:56
 75/76 anonim ***** válasza:
100%

Én pl gyerekként nem szerettem templomba menni, pedigerőltették, sosem hittem el egyik vallásos mesét se (bár akkor csak a katolikust ismertem), és ha állami neveltként odatettél volna, hogy válasszak családot, bármelyiket választottam volna, amelyik nem valláskárosult.

Akkor most a keresztényeket is kizárhatjuk az örökbefogadásból?

2023. okt. 6. 21:43
 76/76 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen jobb mint egy intézet bár ezt csak a gyerek tudja igazán.
2023. okt. 17. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!