Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi azért nem vesszük komolyan...

Mi azért nem vesszük komolyan az orosz fenyegetettséget, mert eldöntött tény, hogy oldalt vált az ország és ehhez a népakarat is megvan?

Figyelt kérdés

ma 07:12
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
30%

Mert nincs orosz fenyegetettség 100as IQ felett. Az ukrán háború a nato tagság, orosz kisebbség miatt van. Nincs hadseregük az oroszoknak, annyi sincs hogy bírjanak az ukránokkal 3 éve... a Natót nem támadják meg. És miért tennék... hogy legyen még egy kis földjük a 17 millió km2 mellett? Ez gazdaságilag sem érné meg, a haború és megszállás is nagy kiadás. Ez az egész sci-fi.

Putyin mozgósítani sem akar, akkor hogy támadná meg a natót... elképesztően buta az átlagember.

ma 07:51
 2/31 A kérdező kommentje:
Most vagy az van, hogy Európában egyedül a magyar kormánypártnál vannak 100as IQ feletti emberek, mert Európa szerte orosz fenyegettségről beszélnek, vagy a 100as IQ lett félreértelmezve minálunk, csakúgy, mint az orosz fenyegettség.
ma 07:53
 3/31 anonim ***** válasza:
30%

Az EU politikusok erősen balosok, amerikai hatás alatt, a németeket balossá nevelték, a britek, franciák, mások mindig bajt kavarnak, háborúkat kreálnak, a baltiak, finnek, lengyelek románok gyűlölik az oroszokat.

Semmi értelme oroszozni. Ez scifi hogy támadni akarják az EU-t.

A jobbosok rég megmondták, mi lesz. Putyin nem fog meghalni, az oroszok erősebbek lesznek mindig, az ukik csak veszíthetnek, a szankciók Európának ártanak.

ma 08:06
 4/31 A kérdező kommentje:
Semmi értelme, mégis Németország, Lengyelország, Anglia a Balti államok fegyverkeznek, szövetkeznek, Európa szerte beszélnek a proxy támadásokról, folyamatosan mindenki amelett érvel, hogy milyen fenyegettséget jelent nekik Oroszország, mi meg? Nekem olyan érzésem van, mintha eldöntött tény lenne, hogy oldalt fogunk váltani.
ma 08:10
 5/31 A kérdező kommentje:

Megforditom a kérdést.

Amennyiben az EUs politika fősodra nemváltozik és továbbra is fenyegettségként gondol Oroszországra és Putyinra, akkor oldalt kell váltani?

ma 08:14
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
2022. Januárjában mindenki nevetett úgy se lesz háború és na tesék mi lett. Ki tudja orbán képes belarusz gyarmatot csinálni fideszesesek meg tapsolnak neki.
ma 08:32
 7/31 A kérdező kommentje:

Nekem is az a félelmem, hogy miközben Európa szerte komolyan foglalkoznak ezzel és komolyan készülnek erre, minálunk a teljes közvélemény, még az ellenzéket is ideértve, vagy nembeszél róla, vagy nem veszi komolyan ezt a lehetőséget, miközben itt a saját példánk, amikor ugye, még meg is értették velünk, hogy Oroszország nem olyan hlye, hogy...

Ezért nem értem, hogy most vagy az van, hogy az egész társadalom a kormány oroszpárti politikáját támogatja, akik meg már eldöntötték, hogy blokkváltás lesz, vagy a 100as IQ elmélet nem úgy állja meg a helyét, ahogy az itt ki lett fejtve.

ma 08:35
 8/31 anonim ***** válasza:
18%

Nincsenek oldalak. Országok vannak meg van EU. Az oroszok messze vannak, az usa is. Nem fenyeget háború. Csak azzal hogy Ukrajnát Támogatják és belefolynak egy VH-ba. Csak akkor.

Az ukrán háborúnak vannak okai, és az nem Putyin támadási kedve. Ott bolt egy puccs, oroszellenes váltás,kisebbségek irtása, Natóba lépési szándék, atombomba szándék, stb. A Krím fontos bázis, és orosz, csak egy főtitkár adta Ukrajnának.

ma 08:38
 9/31 A kérdező kommentje:

Békés Márton nem ért egyet ezzel a nézettel. Ő szerinte Magyarország rossz blokkban van.

És, ha kilépünk az EU-ból és a NATO megszűnne ebben a formában vagy átalakulna, mi nem vagyunk akkora ország, hogy önállóan fenn tudjunk maradni. Az egyenes út a Szovjet Únióba.

ma 08:41
 10/31 anonim ***** válasza:
84%

Én azt láttom, ha Ukrajnát elfoglalják akkor is az lesz kell egy semleges ország az oroszoknak. Putyin már 2022ben megmondta a NATO vonuljon vissza a 1998as határai mellett, mi 1999ben csatlakoztunk.

Olyan szinten oroszpártivá tette a magyar társadalmat a fidesz, én itt vidéken mást se hallottam 2022ben éljen a putyin, mocskos ukránoknprovokáltak, szinész ukránok. Mást se láttam csak az oroszok éljenzését. Nálunk nem volt rémület hatalmas felháborodás, inkább relavizáció, áldozathibáztatás stb.

ma 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!