A háború előtt még simán rávágtam volna, hogy nem, de amit az unió leművelt a háború kitörése után, én úgy gondolom, szinte lehetetlen megvédeni...
Én úgy gondolom, hogy lesznek még meglepetések a BRICS terén.
2022. máj. 10. 15:59
3/14 anonim válasza:
Kit érdekelnek az EU-s libbancsok, amikor a BRICS-be vannak a menő arcok.💪😎
2022. máj. 10. 16:15
4/14 anonim válasza:
Csak a jó öreg Szovjetunió. Igaz fidesztálib elvtársak?
2022. máj. 10. 16:40
5/14 anonim válasza:
Szovjetunió 1922-1991. között volt.
És nem voltunk benne, nem voltunk a tagállama sem. Ha nem az eu seggét nyaljuk, akkor sem leszünk szovjet tagköztársaság, bármily fura is.
2022. máj. 10. 16:50
6/14 anonim válasza:
Nem. A BRICS országok egy egylet és igaz vannak bizonyos lépések egymás felé az közel sem az igazi.
Kínai és India pl egymás ellen fegyverkezik a Himalájában valamint Kína és Pakisztán között van egy katonai együttműködés India ellen.
Kínának területi igényei vannak Szibériát illetően amit előbb utóbb befognak nyújtani az orosz vezetésnek.
2022. máj. 10. 16:52
7/14 anonim válasza:
Minek várni? Narancskomcsik most azonnal indulhatnak az imádott keleti testvérekhez. Mi lipsyk meg elleszünk a hanyatló nyugati nyomorban.
2022. máj. 10. 16:56
8/14 anonim válasza:
A BRICS nem egy szoros, és nem is összetartó szövetség. Majdnem hogy csak egy összefoglaló neve néhány jelentős, nemnyugati országnak. Néhány jelentéktelen dolgon kívül semmiben nem közösködnek.
2022. máj. 10. 17:32
9/14 anonim válasza:
Teljesen támogatom.
2022. máj. 10. 21:45
10/14 anonim válasza:
Direkt azért fogom támogatni hogy ezzel is szopassuk meg rendesen a magyarokat. Xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!