Támogatnátok hogy Magyarország kilépjen az EU-ból,és belépjen a BRICS-be?
Figyelt kérdés
Egyre többen akarnak kilépést a diktatórikus unióból,át az Oroszország,India,Brazilia,Dél Afrika és Kína alkotta BRICS-be,ami velünk már BRICSH lenne.
Támogatnátok?
2022. máj. 10. 15:55
11/14 anonim válasza:
Ha kilépnénk az EU-ból, akkor soha nem látott elvándorlás indulna meg elsősorban a magasan iskolázottak körében, amit nem lehetne pótolni.
12/14 anonim válasza:
Ennél még az Eurázsiai Unió is jobb alternatíva...De amúgy komolyra fordítva a szót:mi értelme lenne kilépni egy olyan gazdasági szövetkezetből,ami hatalmas előnyökkel jár hazánk számára,főleg egy válság közepén??
És olyan országokhoz közeledni,akik bármikor lerohanhatják egymást?
13/14 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Ami az elmult 10 évben történt fejlesztés azt nagyrészben az eu finanszírozta. Szabadok a határok. Szabad piac van. Ezért mondjuk elvárnák hogy legalább tartsuk be a szabályokat és legyünk jogállam.
14/14 anonim válasza:
Ha ez történne, csaxólok, hogy az összes velem egykorú (fiatalok), aki jelenleg a kedves idősebbeknek/időseknek (akik nagyon támogatnák az ötletet) fizeti a nyugdíjt, elmenne az országból. Igaz már most is mennek el. Úgyhogy szerintem nem lenne jó ötlet. Nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!