Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ-k miért ócsárolják a...

Az LMBTQ-k miért ócsárolják a házasságot, reklámozzák a gyermektelenséget, de közben ugyanezeket akarják maguknak?

Figyelt kérdés

Itt van ez a meleg Youtuber aki most megházasodott a pasijával.

[link]

Rögtön kell nekik a gyerekek is. Ünnepel az egész meleg tábor, mert mennyire bátrak. Máskor meg mindig amellett beszélnek, hogy a házasság idejét múlt dolog meg hogy milyen menő és felvilágosult dolog gyerektelennek lenni például:

https://www.youtube.com/watch?v=RmqN1Cyc7HU

Akkor most hogy is van ez??

2023. szept. 21. 17:08
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%
Tehát téged igazából az LMBTQ jogi mozgalom zavar? Vagy mi bajod? Még mindig nem vágom mit sipákolsz.
2023. szept. 22. 22:22
 12/40 A kérdező kommentje:
Az ellentmondások zavarnak.
2023. szept. 22. 22:43
 13/40 anonim ***** válasza:
72%

Nincs itt semmi ellentmondás, 1-2 LMBTQ jogi mozgalom nem képviseli a teljes LMBTQ társadalmat.

Nekem fideSSnyik haverom is mondta, ő sem ért egyet mindenben Orbánékkal (ami azért engem kicsit meglep, mert ott párton belül tényleg mindenkinek azt kell gondolnia, amit Orbán meghatároz).

2023. szept. 22. 22:48
 14/40 A kérdező kommentje:

13: nem kell mindig kibújni a kínos válasz alól azzal a szöveggel, hogy de nem minden meleg gondolja így.

Voltak nácik is, akik nem mindent gondoltak ugyanúgy, mint a többi. Akkor ne általánosítsunk a nácikra nézve, hogy pl. tömeggyilkosok, mert akad néhány kivétel? Ne legyél ostoba.

2023. szept. 22. 22:51
 15/40 anonim ***** válasza:
90%
Inkább az az ostoba, aki nem ismeri a velemenypluralizmus és a szolasszabadsag fogalmát... felétek azok ismeretlen fogalmak, úgy látom. Parttalan vita is, és nem ereszkedek le tovább a kétbites gondolkodási szintedrey úgyhogy szia...
2023. szept. 22. 22:57
 16/40 A kérdező kommentje:
Az én szintemre max emelkedni tudsz, szia.
2023. szept. 22. 23:04
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Szóval van egy random meleg pár akinek X véleménye van ezért mindenkinek x véleményen kell lennie?

Ennyi erővel nekem meg van Y véleményem amit itt kimondok tehát valójában az Y vélemény ami számít.

Kérdező konkrétan azt keresed hogy kik azok akik más véleményen vannak mint te és általánosítasz egy csoportra. A vicc az egészben hogy te mint a nagy hetero (akinek valszeg ugyan úgy nincs felesége és gyereke) az több meleg tartalmat néz mint én aki meleg :D

2023. szept. 23. 10:32
 18/40 anonim ***** válasza:
91%

10:

"A "heterók" nem reklámoznak semmit, mert ők nem csinálnak maguknak külön csoportot, mint az LMBTQ."

Az lmbtq-t a gyűlölködő heterók találták ki, ők akarnak elkülönülni tőlük, pedig ők tök jól elvoltak enélkül is.

2023. szept. 23. 10:40
 19/40 anonim ***** válasza:
#19 remelem büszke vagy erre a hatalmas poénra. Nem vagy kicsit se szánalmas.
2023. szept. 23. 11:32
 20/40 anonim ***** válasza:
30%
19: nem vagyok én olyan vicces fiú, tök komolyan írtam. Nem a fidesz hergel az lmbtq ellen véletlenül? Helyesbítek, nem is csak a heterók, hanem a látens meleg fideszesek (és ez még mindig nem poén).
2023. szept. 23. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!