Az LMBTQ-k miért ócsárolják a házasságot, reklámozzák a gyermektelenséget, de közben ugyanezeket akarják maguknak?
Itt van ez a meleg Youtuber aki most megházasodott a pasijával.
Rögtön kell nekik a gyerekek is. Ünnepel az egész meleg tábor, mert mennyire bátrak. Máskor meg mindig amellett beszélnek, hogy a házasság idejét múlt dolog meg hogy milyen menő és felvilágosult dolog gyerektelennek lenni például:
https://www.youtube.com/watch?v=RmqN1Cyc7HU
Akkor most hogy is van ez??
Nincs itt semmi ellentmondás, 1-2 LMBTQ jogi mozgalom nem képviseli a teljes LMBTQ társadalmat.
Nekem fideSSnyik haverom is mondta, ő sem ért egyet mindenben Orbánékkal (ami azért engem kicsit meglep, mert ott párton belül tényleg mindenkinek azt kell gondolnia, amit Orbán meghatároz).
13: nem kell mindig kibújni a kínos válasz alól azzal a szöveggel, hogy de nem minden meleg gondolja így.
Voltak nácik is, akik nem mindent gondoltak ugyanúgy, mint a többi. Akkor ne általánosítsunk a nácikra nézve, hogy pl. tömeggyilkosok, mert akad néhány kivétel? Ne legyél ostoba.
Szóval van egy random meleg pár akinek X véleménye van ezért mindenkinek x véleményen kell lennie?
Ennyi erővel nekem meg van Y véleményem amit itt kimondok tehát valójában az Y vélemény ami számít.
Kérdező konkrétan azt keresed hogy kik azok akik más véleményen vannak mint te és általánosítasz egy csoportra. A vicc az egészben hogy te mint a nagy hetero (akinek valszeg ugyan úgy nincs felesége és gyereke) az több meleg tartalmat néz mint én aki meleg :D
10:
"A "heterók" nem reklámoznak semmit, mert ők nem csinálnak maguknak külön csoportot, mint az LMBTQ."
Az lmbtq-t a gyűlölködő heterók találták ki, ők akarnak elkülönülni tőlük, pedig ők tök jól elvoltak enélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!