Visszavennéd a szivárványt az LMBTQ-tól?
Figyelt kérdés
Most függetlenül attól, hogy fideszes képviselő mondja, én sem tartom okénak, hogy már mindenkinek a homokosság jut róla eszébe.
2023. szept. 20. 11:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
50 szavazat
1/73 anonim válasza:
Előbb a fidesztől a kokárdát.
3/73 anonim válasza:
Ha esik az eső és süt a nap, akkor LMBTQ-t látok vagy szivárványt?
4/73 anonim válasza:
#3 Hát ja, vannak akik már arra is azt mondják, hogy LMBTQ-propaganda.. Szóval ja, működik a kormánypropaganda.
5/73 anonim válasza:
Extrém mód kell hülyének és egyszerre homofóbnak lenni, hogy valakinek egy szivárványról az égen is az LMBT jusson az eszébe.
6/73 anonim válasza:
Nyugi nem mindenkinek jut a szivárványról egyből az LGHDTV+- az eszébe csak a kreténeknek!
Nekem például továbbra is a Valhalla jut róla eszembe mert sokat gondolok a skandináv mitológiára. Kinek mivel van tele a feje ugyebár...
8/73 anonim válasza:
Nekem van egy naracssárga esőkabátom, amit még ezer éve mikor volt Mirinda üdítő, kupakok gyüjtéséből lehetett kiváltani. De nem merem felvenni utcára, mert félek hogy valaki fideszes aktivistának néz és leköp. Szóval ennyi erővel akkor a narancssárgát meg a fidesztől kéne vissza venni.
9/73 anonim válasza:
1# Petőfiék is viselték, ők is fideszesek voltak?
10/73 anonim válasza:
De átérzem! Ha valami narancssárga az egyből fidess...
Ebben az országban, ha a McLaren-nek szurkolsz az F1-ben egyből egy sapkát nem tudsz felvenni anélkül, hogy megjegyezze valaki, hogy: "Höhöhöhöö, na mi van fideszes vagy? Höhöhööhööhööö"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!