Visszavennéd a szivárványt az LMBTQ-tól?
Figyelt kérdés
Most függetlenül attól, hogy fideszes képviselő mondja, én sem tartom okénak, hogy már mindenkinek a homokosság jut róla eszébe.
2023. szept. 20. 11:16
51/73 anonim válasza:
#50 Vagy csak nem akart galambbal sakkozni. Ti pedofilpártiak úgysem adjátok fel soha, mindenre reagáltok valami személyeskedéssel.
52/73 anonim válasza:
#51 személyeskedéssel vádolni valakit, aztán pedofilpártinak hívni nem túl értelmes emberre vall.. Fogalomzavar, rosszindulat, homofóbia és hazudozás, mind egy mondatban. Lenyűgöző
53/73 anonim válasza:
“ Ti pedofilpártiak úgysem adjátok fel soha, mindenre reagáltok valami személyeskedéssel.”
Ebben az a legszebb hogy minden országban a konzervatívok ragaszkodnak az alacsony beleegyezési és házassági korhatárokhoz 🤡
Itt is mi lett a fazon ügyéből, aki 15 évessel dugott? Semmi. Azt mondták a fideszesek, hogy lesz gyerekvédelmi szigorítás, azóta egyszer sem említették. Ennyire nehéz beleegyezési korhatárt emelni?
54/73 anonim válasza:
Telejsen hidegen hagy ez a szivarvanyozás, már csak propaganda az egész. :D
55/73 anonim válasza:
Nekem nem a homokosság jut róla az eszembe😊👌🏻
56/73 anonim válasza:
A kereszt is eredetileg pogány szimbólum volt. Szerintem vegyük vissza a keresztényektől.
57/73 Kroms válasza:
Ezek szerint a szivárványzászló is egy vallás (vagy szekta) jelképe?
58/73 anonim válasza:
#57 te idióta már le lett írva, hogy nem csak vallásoknak vannak szimbólumai. Vagy ez alatt, vagy másik kérdés alatt már el lett neked magyarázva. Szövegértés.
59/73 anonim válasza:
igen, Bibliai jelkep, szoval a melegek meg a travik reszerol pofatlansag volt megprobalni kisajatitani.
60/73 anonim válasza:
#59 ahogy a keresztények részéről is pofátlanság volt kisajátítani az eredetileg pogány jelképet, a keresztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!