Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszavennéd a szivárványt az...

Visszavennéd a szivárványt az LMBTQ-tól?

Figyelt kérdés

[link]

Most függetlenül attól, hogy fideszes képviselő mondja, én sem tartom okénak, hogy már mindenkinek a homokosság jut róla eszébe.

2023. szept. 20. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
8%
Én 20 évesen, 2010-ben tudtam meg hogy a szivárvány a homokosoknak jele. Régi szép idők.
2023. szept. 20. 13:14
 22/73 anonim ***** válasza:
92%

Ismerek egy óvodát, ahol szivárványszínű volt a kerítés, a gyerekek szerették. Amióta megy ez a propaganda, átfestették szürkére.

Szerintem a fejekben kellene rendet rakni, mert nagyon túltoljátok ezt a dolgot.

2023. szept. 20. 13:19
 23/73 anonim ***** válasza:
14%
Hát pedig hiába pontozol le, akkor is egy természeti jelenség, nem az LGHDTV+ meg a többi találta ki.
2023. szept. 20. 13:21
 24/73 anonim ***** válasza:
33%
#9 Buta vagy, pont ezért fideszes.
2023. szept. 20. 13:22
 25/73 anonim ***** válasza:
41%

Gyönyörű szövetség: Isten meggyilkolt minden élőlényt a földön, állatokat, csecsemőket, édesanyákat, kisgyerekeket, pillangókat, kisnyuszit, nagymamákat stb stb

A sok hulla bűzölgő teteme fölött szép szivárványos szövetséget kötött a néhány túlélővel, hogy többet nem fogja kiirtani az egész emberiségét.

2023. szept. 20. 13:27
 26/73 anonim ***** válasza:
71%
Magyarországot kéne visszavenni az oroszpárti kormánytól. De a sok buckalakó, falusi meg keresztény ezt lehetetlenné teszi. A demokrácia nagyon rossz rendszer egy olyan országban, ahol a többség szellemi szintje ennyire alacsonyan van. A būzik miatti hisztériázás kiválóan példázza egyes rétegek mentális állapotát.
2023. szept. 20. 14:06
 27/73 anonim ***** válasza:
8%
#26 De azért mi magyarok gyűlölködünk, ugye?
2023. szept. 20. 14:07
 28/73 anonim ***** válasza:
79%
És ez hogy működne a való életben? Megmondanák a melegeknek, hogy nem szabad, és akkor már nem is fogják utána használni? El tudom képzelni. Azt gondolom, hogy van ennél nagyobb gondja is az országnak, mint az a nyomorult szivárványos jelkép. Amúgy, ha valamilyen módon elveszik tőlük, találnak mást, és akkor majd az lesz a baj. Teljesen mindegy, hogy milyen szimbólumot használnak a gyűlölködő homofób csőcseléknek háborogni fog. Akkor meg nem mindegy?
2023. szept. 20. 14:13
 29/73 anonim ***** válasza:
26%

Semmi gyűlölködés nincs abban amit írtam, az meg nagyon mókás, hogy úgy fogalmazol, mintha csak az lenne magyar, aki az egykori liberálisokra szavaz.

2023. szept. 20. 14:16
 30/73 anonim ***** válasza:
22%
26# A "būzik" szép magyar szó. Jelentése?
2023. szept. 20. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!