Haladó liberálisok. Elfogadóak vagytok a pedofilokkal is?
Most nem arra gondolok, hogy szabadon vadászhatnak a gyerekekre. Hanem vállalja az illető, hogy beteg, és segítséget kér. Ilyenkor az átlag ember ugyanúgy hőbörög, hogy egy mocskos pedofil, és rögtön megbélyegzi.
Pedig ez csak egy mentális betegség... olyan mint az lmbtq tagok vele született betegsége is.
Nem vagyok liberális, viszont aki ilyen tudatosan kezeli a betegségét, azt nem mosnám össze a pedofil bűncselekmények elkövetőivel. Az döntés kérdése és aki segítséget kér, az egyben megtagadja a saját belső késztetését, vállalva az ezzel járó következményeket. Ez az adott körülmények között meghozható egyetlen helyes döntés.
Aki szerint ez az álláspont ugyanaz, mintha támogatnám a pedofíliát, az szándékosan nem akarja érteni a különbséget.
Olyan nincs hogy valaki pedofilnak születik. A pedová válás egy hosszú folyamat, amit a pedok többsége örömmel magára vállal.
Arról meg nem is beszélve hogy a tradicionálisak már éppen eléggé támogatják az ilyeneket. A "haladó szellemiség" pont hogy a társadalmi kirekesztesuk lenne; az, hogy nincs többé védelem, meg alacsony beleegyezési korhatár, meg eltussolás az ilyeneknek.
De nem is értem hogy egyáltalán miért méltatom válaszra ezt a szánalmas troll kérdést; a való életben a képébe röhögök csak annak aki ennyire ostoba. De jah.. Hasonlítsd csak a melegeket a pedofilokhoz, oxigéntolvaj.
#6 Nem tudsz róla de hosszú évtizedek óta kutatják és "gyógyítják" az ilyeneket. Viszont az ilyen intervenciók tanulsága az, hogy előbb tanítasz meg egy csivavát tangózni, mint hogy egy pedoból kineveld a parafíliáját.
#5 Szerintem a határeset pedok nyomták le a szimpátia szavazatukat😅 Azok akik ezerrel kardoskodnak amellett, hogy "14 éves már teljesen normális kezdeni, hiszen a törvény is kimondja", te meg pontosan tudod hogy ha a törvény azt mondaná hogy 12 évesekkel legális kezdeni, akkor amellett is kardoskodnának.
Ne akarjátok nekem beadni, hogy a homosexualitás, transz identitás stb. nem betegség, a pedofilia pedig igen.
Így születik az ember. Persze ezek közül csak a pedofilokat kell elítélni, nem akarom a homokosokat bántani, mert ott 2 felnőtt ember beleegyezik a dologba.
De ha a homokosság nem betegség, akkor a pedofília miért az? Fura logikátok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!