Ha az abortuszt betiltaná a Fidesz, akkor sem történne semmi?
Lett szívhangtörvény, meleg-pedofiltörvény, infláció, tanárok cserbenhagyása, mégsem történt a népszerűségükben semmi értékelhető esés.
Ha simán bevezetnék az abortusztilalmat, mint Lengyelország, vajon belebuknának, vagy azt is benyelné a nép?
Hát gyerekek... Legalább újra beigazolódott, hogy a nők jogait vitató férfiak egy-egy visongó páviánnal állnak azonos értelmi szinten.. Érvelés nulla, intelligencia nulla, de ugyanazt a háorm mondatot nagyon lelkesen tudják mantrázni.
Grutalálok, hogy ezt újfent bebizonyítottátok!
"És van az a 2-3%, amelynek tagjait a férgeknél is kevesebbre tartom. Ebben a kategóriában vagy te és a kétpipás agyhalott is."
Kemény, amikor a legalja magzatgyilkos szólja le valami sajátos erkölcsi piedesztálról azokat, akik vele ellentétben az életet védik.
212
Sosem telepedett meg a méhemben nem kívánt sejthalmaz, ebből adódóan a teljesen jogos, általad "magzatgyilkosságként" aposztrofált műveletet sem hajtattam végre magamon. Nyilván a három fonnyadt agysejteddel nehéz feldolgozni ezt az informáicót, de azért próbálkozz még egy kicsit, hátha sikerül... (Nem mintha erkölcsi problémát jelentene számomra, ha átestem volna már abortuszon, de történetesen nem került sor ilyesmire.)
Ja és igen, a nők testi önrendelkezését vitató """embereknél""" a férgeket is nagyobbra tartom.
201
"akinek nem "csúszhatna be" egy nemkívánatos terhesség, mert védekezünk."
Tájékozódj kicsit, mert nevetségesen hiányos a tudásod.
Keress rá a Pearl-index fogalmára!
#214 "Tájékozódj kicsit, mert nevetségesen hiányos a tudásod. Keress rá a Pearl-index fogalmára!"
Nem hinném, hogy tájékozódnom kellene bármiben is ezen a téren, azt pedig főleg nem hiszem, hogy nevetségesen hiányos lenne a tudásom.
És a Pearl-index sem érint bennünket, ugyanis én védekezem férfi létemre, méghozzá a világ legbiztonságosabb módszerével: művi úton vagyok nemzőképtelenné téve, és két tucatnyi gyerek fogantatására alkalmas mennyiségű szaporítóanyagom vár lefagyasztva arra, hogy a kellő időben felhasználhassuk.
Ezt "valószínűleg" sem te, sem a 217-es válaszoló még csak nem is gondolta volna. Ugye?
Nos, nem is vártam komplexebb gondolkodást és válaszokat tőletek. Hiába, nem vagyunk egyformák...
"Hiába, nem vagyunk egyfromák..."
Hála a jóságos égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!