Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az abortuszt betiltaná a...

Ha az abortuszt betiltaná a Fidesz, akkor sem történne semmi?

Figyelt kérdés

Lett szívhangtörvény, meleg-pedofiltörvény, infláció, tanárok cserbenhagyása, mégsem történt a népszerűségükben semmi értékelhető esés.

Ha simán bevezetnék az abortusztilalmat, mint Lengyelország, vajon belebuknának, vagy azt is benyelné a nép?

2023. szept. 20. 21:31
 191/234 anonim ***** válasza:
13%
Aki együtt marad azzal, aki megölte a gyerekét (aki az ő gyereke is volt), az minden, csak nem normális.
2023. okt. 2. 08:45
 192/234 anonim ***** válasza:
82%

191

Igazad van! Még szerencse, hogy egy sejthalmaz a méhemben nem egy gyerek. 😊😊😊

2023. okt. 2. 08:54
 193/234 A kérdező kommentje:
192: ahogy te meg nem vagy se anya se ember.
2023. okt. 2. 08:56
 194/234 anonim ***** válasza:
81%
#193 tényleg nem lesz ő sem, én sem anya. Ez az abortusz lényege agyaska. És az nem ember, aki simán emberkínzásra kényszerítené az embert, csak mert nem akar inkubátor lenni egy sejtcsomónak.
2023. okt. 2. 09:12
 195/234 anonim ***** válasza:
84%

193

Anya hála az égnek valóban nem vagyok, és ez így is marad. 😊

2023. okt. 2. 09:18
 196/234 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy már ebből is látszik, mennyire ostobák. Veri a száját, hogy nem vagyok anya, miközben azt pofázzuk neki napok óta, hogy NEM AKARUNK anyák lenni. XD Erre csórikán azzal próbál személyeskedni, hogy "nem vagy anya"... Én nem hogy lehet ennyi agysejttel életben maradni, de orvosi csoda. Ennél még - megkockáztatom - egy abortált embrió is fejlettebb agyilag.
2023. okt. 2. 09:21
 197/234 anonim ***** válasza:
81%
#196 én ezt már régóta gondolom, hogy azért védik az embriókat olyan véres szájjal, mert egy szinten érzik magukat velük. Agyilag mindenképpen, innen a szimpátia.
2023. okt. 2. 09:23
 198/234 anonim ***** válasza:
84%
193 tehát akkor a szr logikát szerint a körmömnyi sejtcsomó ember, míg egy már kifejlődött emberi lény nem ember.....taps, taps, remélem a tanárod megbuktatott párszor bioszból.
2023. okt. 2. 09:46
 199/234 anonim ***** válasza:
84%

Ezeknek valamilyen szorongásos neuróziusuk van...ezt vetítik ki a női önrendelkezés egyik legjellegzetesebb példájára, az abortuszra.

Dugják fel a nem kívánt embiókat a seggükbe, és szüljék meg a pöcsükön keresztül. Aztán pampoghatnak.

2023. okt. 2. 13:31
 200/234 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező, bár a kérdésre nem tudok válaszolni, ezt a, véleményt azért így itt hagynám:

Minden józan paraszti ésszel rendelkező ember tudja, hogy mivel lehetne csökkenteni ténylegesen az abortuszok számát....normális szexuális nevelés, ingyenes, de legalább támogatott fogamzásgátló eszközök és megfelelő szociális háló kiépítése....nem mondom, hogy ezzel megszűnne létezni, mert nem, de jól látható változás történne....ezt a törvényhozóink is tudják....vajon miért nem ezekkel próbálkoznak tiltogatás meg korlátozgatás helyett???

Jah, megvan, mert a nők elleni erőszak ezen formája tetszik nekik.

2023. okt. 2. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!