Ha az abortuszt betiltaná a Fidesz, akkor sem történne semmi?
Lett szívhangtörvény, meleg-pedofiltörvény, infláció, tanárok cserbenhagyása, mégsem történt a népszerűségükben semmi értékelhető esés.
Ha simán bevezetnék az abortusztilalmat, mint Lengyelország, vajon belebuknának, vagy azt is benyelné a nép?
#189 #190
Nekem is van normális feleségem. Köszöntem.
Szerencsére nem hozzátok hasonló feminista és szexista véglény, akinek nem "csúszhatna be" egy nemkívánatos terhesség, mert védekezünk.
Ennyi!
Csak a feministáknak vannak "problémáik" a férfiakkal, a férfigyűlölők 95%-a egyúttal feminista is. Egy igazi nő soha nem írná le (vagy mondaná) általa ismeretlen férfiaknak, hogy nem tekinti őket férfiaknak (ergo: gyűlöli őket), és azt sem írná le vagy mondaná, hogy utálja őket.
Ezzel az erővel bárki utálhatna bárkit akit nem ismer, de az ilyen "ismeretlenül utálkozóknak" igen komoly pszichés és/vagy szocializációs problémáik vannak, vagy már el is jutottak a pszichopata állapothoz.
205
Nagyon sok férfit kedvelek, ismerőseim, barátaim, családom, élő és holt hírességek közül. Még több férfira tekintek semlegesen, mindenféle érzelem vagy prekoncepció nélkül. Vannak olyanok, akikkel nem értek egyet, nem szimpatikusak, de alapvetően nem tartom kártékonynak őket, sőt adott esetben elismerem a kvalitásaikat, érdemeiket. És van az a 2-3%, amelynek tagjait a férgeknél is kevesebbre tartom. Ebben a kategóriában vagy te és a kétpipás agyhalott is.
#206 Hát nem ismersz. Ugyanis nem vagyok könnyedén sértődős típus, és bevallom, nem sírtam a kommenteden, hanem hangosan röhögni kezdtem rajtad.
Remélem, ez nem sérti az abortuszpárti, feminista, és férfigyűlölő lelkecskédet.
#207 Sajnos, te már abba 2-3%-nyi kategóriába sem férsz már bele, ahogy a többibe sem.
De ez már legyen a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!