Ha az abortuszt betiltaná a Fidesz, akkor sem történne semmi?
Lett szívhangtörvény, meleg-pedofiltörvény, infláció, tanárok cserbenhagyása, mégsem történt a népszerűségükben semmi értékelhető esés.
Ha simán bevezetnék az abortusztilalmat, mint Lengyelország, vajon belebuknának, vagy azt is benyelné a nép?
#170 Anyád is gondolkodhatott volna rólad így. A feminizmus is egy rosszindulatú daganat az emberiség testén.
#171 Nem, mert a lélegeztetőgépnek legalább van haszna.
172
Még szerencse hogy nem a hozzátok hasonló agyatlanok írják a törvényt.
119
"a gyakorlatban mégis a nő gyakorlatilag bármilyen okkal elvégeztetheti a 12. Hétig."
Ez hol van leírva a törvényben?
Egyáltalán olvastad te már ezt a törvényt? És ha igen, biztos, hogy helyesen értelmezed? Mert nekem nem úgy tűnik.
Ok, nem érdekel, hogy mit mondasz. Nekem nem kell puja, így hát védekezem. Ha mégis összejön valahogy, akkor ki lesz pucolva belőlem, ennyi.
A te problémád, ha ezt nem tudod feldolgozni.
Hol van ez leírva a törvényben amit állítasz?
Jelöld meg pontosan a törvényen belül a konkrét paragrafust, azon belül a konkrét pontot, és azon belül a konkrét bekezdést.
Csupán két számot és egy betűt kell leírnod. Menni fog?
5. paragrafus, első bekezdés:
"5. § * (1) A terhesség csak veszélyeztetettség, illetőleg az állapotos nő súlyos válsághelyzete esetén, az e törvényben meghatározott feltételekkel szakítható meg.
(2) Súlyos válsághelyzet az, amely testi vagy lelki megrendülést, illetve társadalmi ellehetetlenülést okoz."
A GYAKORLATBAN (remélem, sikerül értelmezned ezt a szót), a két kötelező tanácsadás során a terhes nő értelemszerűen elmondja, hogy miért nem fér bele az életébe a gyerek, és a 12. hét előtt konkrétan bármilyen esetben elvégzik az abortuszt, ha nem gondolja meg magát. Nőgyógyásztól hallottam, hogy volt nő, akinek 6-ot is csináltak 10 év alatt.
Tehát igen, abortusza bárkinek, bármikor lehet. Ez a GYAKORLAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!