Miért zavarja az embereket, hogy a cigányok többségben lesznek pár év mulva?
Igazából Mo. az egyik legtoleránsabb ország a világon. Amúgy akinek nem tetszik itt, lehet menni haza Indiába, ahol garantáltan nem éri majd őt semmilyen hátrányos megkülönböztetés, legfeljebb csak annyi, hogy a cigányok pont a kasztrendszer legalján vannak...
#31: "Igazából Mo. az egyik legtoleránsabb ország a világon."
Na, ezen jót mulattam.
"a cigányok pont a kasztrendszer legalján vannak."
És melyik az a kaszt, amiben vannak, szerinted?
"Na, ezen jót mulattam." - Örülök, hogy neked vicces az igazság.
"És melyik az a kaszt, amiben vannak, szerinted?" - A legalsó, és nem "szerintem".
Nem kell értened, elég, ha tudsz róla.
#35: Ha az az igazság, hogy a magyar az egyik legtoleránsabb nép, fejtsd már ki, hogy miből látható ez? Gondolom, nem az ilyenekből, hogy:
"Amúgy akinek nem tetszik itt, lehet menni haza Indiába"
Amit az indiai kasztrendszerről írsz, hülyeség, jobb ha nem erőlteted. Aki nem hindu, vagy külföldi, az eleve csak kaszton kívüli lehet. Ha az "érinthetetlenek" közzé sorolnád a cigányságot, azt az indiai kormány már betiltotta.
"Ha az az igazság, hogy a magyar az egyik legtoleránsabb nép, fejtsd már ki, hogy miből látható ez?" - Talán abból a tényből, hogy 600 éve élősködnek rajtunk kormosék (kaftánosékról nem is beszélve) és még mindig tűrjük őket?
"Amit az indiai kasztrendszerről írsz, hülyeség, jobb ha nem erőlteted." - Jobb lett volna előbb tájékozódnod... [link]
Erre mondják, hogy a kivétel erősíti a szabályt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!