Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért sírnak most a tanárok?

Miért sírnak most a tanárok?

Figyelt kérdés

Megmondta a kormány, hogy amíg az EU nem adja meg a tanároknak járó pénzt, addig nem lesz nekik fizetésemelés.

Tanár sógornőm megkapta a státusztörvény miatti kinevezésmódosítást tegnap, most nyilvánosan hisztizik Facebookon, hogy bruttó 391 helyett bruttó 410-et fog kapni januártól.

Akárhonnan is nézem, ez akkor is emelés lesz neki. Nettó 273 ezret fog kapni 29 évesen, miközben az én édesanyám, aki az egész életét végigdolgozta, most 160 ezres nyugdíjból él.

Miért nem elég a tanároknak semmi?

2023. szept. 14. 11:11
 61/93 anonim ***** válasza:
87%
Csak megjegyezném, hogy ha tanár egy félpercre elfordul az bőven elég, hogy egy gyerek elveszítse a fogát vagy még nagyobb baj történjen.
2023. szept. 15. 08:43
 62/93 anonim ***** válasza:
22%
61 akkor már nem élnének ha így lenne
2023. szept. 15. 08:45
 63/93 anonim ***** válasza:
87%

62

Jaj. Már megint bizonyítottad, hogy túl sokat lógtál az iskolából. Szerintem inkább ne írj semmit akkor kevésbé égeted magad.

Nem azt írtam, hogy minden esetben amikor félpercre elfordulnak. Azt írtam, hogy "az bőven elég,". Ezt is megtörtént események alapján.

2023. szept. 15. 08:50
 64/93 anonim ***** válasza:
79%
Akik írták, hogy régen is rossz volt a fizetésük... igen, a tanári állás sosem volt a világ legjobban fizetett állása, de ennyire rosszul még sosem fizetett. Az hogy a minimálbérrel összevethető, az egyszerűen nevetséges.
2023. szept. 15. 09:18
 65/93 Kroms ***** válasza:
3%
Ez van, ha nincs rájuk igény, más helyen kell dolgozni, pl. a versenyszférában. Ott van bőven meló jó pénzért, igaz, nem lesz évi 4 hónap szabi, meg nem lesz elég unottan felolvasni naponta pár sor szöveget "munka" címén...
2023. szept. 15. 09:23
 66/93 anonim ***** válasza:
86%

65

Részvétem. Remélem nem fájt mikor megsérült az agyad.

2023. szept. 15. 09:28
 67/93 Kroms ***** válasza:
2%

Szép volt, meg is győztél a "kiváló" érveléseddel...

2023. szept. 15. 09:32
 68/93 anonim ***** válasza:
86%

"Ez van, ha nincs rájuk igény, más helyen kell dolgozni, pl. a versenyszférában"

Milyen versenyszféra?

A magyar-töri szakos tanár milyen versenyszférába tud elmenni, te idióta krokodil?

Ok.

A matek - fizikások esetleg átképzik magukat mérlegképes könyvelőnek, később könyvvizsgálónak, a tesi tanár elmehet személyi edzőnek, a kémia - biosz tanár nyithat esetleg ruhatisztító vállakozást.

De a többi?

A versenyszféra se jó mindenfajta tanárnak, rajtuk kívülálló okok miatt.

2023. szept. 15. 09:35
 69/93 anonim ***** válasza:
88%

És igenis van rájuk igény.

kell a tanár.

Csak nem becsüli meg őket senki. Se a diákok, se az állam.

2023. szept. 15. 09:37
 70/93 anonim ***** válasza:
78%
Minden elismerésem azoknak, akik még próbálnak érveket felhozni a buta-fideszes-droidoknak, de mint a fenti példa is mutatja, teljesen felesleges.
2023. szept. 15. 10:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!