Miért sírnak most a tanárok?
Megmondta a kormány, hogy amíg az EU nem adja meg a tanároknak járó pénzt, addig nem lesz nekik fizetésemelés.
Tanár sógornőm megkapta a státusztörvény miatti kinevezésmódosítást tegnap, most nyilvánosan hisztizik Facebookon, hogy bruttó 391 helyett bruttó 410-et fog kapni januártól.
Akárhonnan is nézem, ez akkor is emelés lesz neki. Nettó 273 ezret fog kapni 29 évesen, miközben az én édesanyám, aki az egész életét végigdolgozta, most 160 ezres nyugdíjból él.
Miért nem elég a tanároknak semmi?
62
Jaj. Már megint bizonyítottad, hogy túl sokat lógtál az iskolából. Szerintem inkább ne írj semmit akkor kevésbé égeted magad.
Nem azt írtam, hogy minden esetben amikor félpercre elfordulnak. Azt írtam, hogy "az bőven elég,". Ezt is megtörtént események alapján.
65
Részvétem. Remélem nem fájt mikor megsérült az agyad.
Szép volt, meg is győztél a "kiváló" érveléseddel...
"Ez van, ha nincs rájuk igény, más helyen kell dolgozni, pl. a versenyszférában"
Milyen versenyszféra?
A magyar-töri szakos tanár milyen versenyszférába tud elmenni, te idióta krokodil?
Ok.
A matek - fizikások esetleg átképzik magukat mérlegképes könyvelőnek, később könyvvizsgálónak, a tesi tanár elmehet személyi edzőnek, a kémia - biosz tanár nyithat esetleg ruhatisztító vállakozást.
De a többi?
A versenyszféra se jó mindenfajta tanárnak, rajtuk kívülálló okok miatt.
És igenis van rájuk igény.
kell a tanár.
Csak nem becsüli meg őket senki. Se a diákok, se az állam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!