A balosoknak miért nem esik le, hogy a magyar társadalom többsége sugárban hányik az LMBTQ-tól?

Leirom akkor mégegyszer.
106: A valóság tagadása? Ha egy férfi a másiknak a sz@ros, büdös, mocskos végbelébe akarja dugni a farkát ami alapból a fekália ürítésre lenne hivatott, az szerinted nem abnormális? Persze hogy az. Ti vagytok azok akik tagadjátok a valóságot, nem azok akik ezeket a tényeket kifejtik.
107: Az lmbt szó alatt a homoszexualitást is értettem, nyilván nem a mozgalomra gondoltam hogy mentális betegség hanem azokra a tagjaira akiknek ferde a hajlamuk.
110: Én kicsit javítanék a 108-as válaszon. Ahogy a kinsey skála mutatja, vannak fokozatok. Csak ő nem tette hozzá hogy ez a fokozat a deviancia enyhébb és kórosabb kiteljesedését mutatja. Tehát ha csak egy 1től 3ig terjedő skálán nézzük ezt, akkor a biszexualitás 1es a homoszexuálisok 2es a transzok meg nőnek képzelő férfiak 3as fokozatba tartoznak. Magyarul a biszexualitás még egy enyhébb fokozata ennek a mentális kisiklásnak, a transzneműek már súlyos. A biszexualitásból még viszonylag könnyen vissza lehet fordulni, de minél jobban megyünk bele, annál nehezebb.
Egyébként a fent említett kinsey egy pedofil áltudományos orvos volt aki gyerekeken végzett szexuális kísérleteket, mégsem kritizálja az lmbt mozgalom. Miért?

@117
En is "libbant" vagyok, es nekem is sok hozzaszolasomat torlik. Akkor mondhatjuk, hogy az eszmefuttatasod alapjan a kormanypartiak diktaturapartiak is, mert mindent jelentenek, ami nem az o velemenyuket tukrozi?
Egyebkent pedig pont a "libbantak" szerint van diktatura (vagy ahhoz kozeli helyzet) az orszagban, es nem tetszik nekik. Ha nem tetszik nekik a diktatura, akkor hogyan lehetnenek diktaturapartiak? Gondolkodj mar picit, mielott leirsz valamit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!