Karácsony Gergőt azért szeretjük mi fiatalok azon túl, hogy magas és jóképű európai, mert minden rendezvényét úgy hirdeti hogy "SZABAD" Pl. Szabad a Rakpart, a Lánchíd, Fűre lépni szabad. Szemben a mindent a tiltó autokrata kleptomán orbánnal?
Hát én meghagyom neked a lehetőséget, hogy azért szeresd a Geri-t mert magas és jóképű. Nekem nem a zsánerem, de hajrá.
Én csak azt remélem, hogy minden autót ki fog szorítani, és végre az emberek járhatnak gyalog, biciklivel... Semmi autó, tömegközlekedés. Max a metro maradhat, de a légkondikat le kell szerelni.
Szeretem is. Végre autóból is kevesebb van.
Taplós alatt 20 percig araszolt a busz a Clark Ádám tértől.
Mert ki indul helyette? A Medvegyev fejű hírolvasó a közpénzt herdáló német bazsika?
Budapesten a fidesz nem rúg labdába csak a buta vidéki terekben.
Maradjon még sokáig főpolgármester! A fővárosba nem kell egy szerencsétlen fideszes agymosó, birkagyártó propagandista majom.
#17 Mi van, narancsos buktát reggeliztél? Nem kérjük a birka propagandát.
A főpolgármesteretek csődbe vitte a fővárost, csak szólok. Még azzal sem tud elszámolni, hogy mi történt.
Gondolom, ez is együtt jár a "szabad Budapest" szlogennel, akkor? xD
"Mikor tarlós elment, 200 milliárd volt a főváros kasszájában."
Hagyjátok már ezt a süket mesét a főváros "kasszájából" :D
Ez olyan mintha azzal érvelnék, hogy neked hó elején 160 ezer Forintod volt, akkor hogy a f_szba nincsen hó végén 160 ezer Forintod? Hát hova verted el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!