Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Nem kellene a...

Fideszesek! Nem kellene a kormányt leváltani?

Figyelt kérdés

Megpróbálom fideszes nyelven elmagyarázni: a kormány nem tudta megállítani csúnya Brüsszelt, ezért a kormány egyszóval ALKALMATLAN. A kormányunk folyamatosan bizonyítja hogy tehetetlen, mert csúnya Brüsszelt 13 éve nem sikerül megállítani. Minden konfrontációból meghátrál Viktor apánk, utat engedve csúnya Brüsszelnek.

Egyet értetek hogy mondjon le?

2023. szept. 7. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:

Ha esetleg nem értetted volna, én megválaszoltam a kérdező kérdését.

Az meg baromira nem érdekel, hogy te más irányba akarod terelni a "beszélgetést".

Erre keress mást, aki kapható rá... ;)

2023. szept. 17. 14:32
 32/87 anonim ***** válasza:

Még valamit. A tipikus orbáni propaganda dumát nyomod: "aki nincs velünk, az ellenünk van", és azt hiszed, hogy aki nincs veled (veletek), az csakis ellenzéki lehet.

Ki kell ábrándítsalak, de nem vagyok szimpatizánsa egyik pártnak sem, én a "politikai hontalanok" táborát erősítem, és nem értek egyet sem az Orbán rezsimmel, sem a magát ellenzéknek valló csürhével.

De azért nehogy elkezdj most sírni, hogy engem nem tudsz sehova bekategorizálni... ;)

2023. szept. 17. 14:38
 33/87 anonim ***** válasza:

Én akarok többkukcsos szjat

Ingatlanadó is jöhet persze.

Fizessenek a gazdagok és a multik!

2023. szept. 17. 15:05
 34/87 anonim ***** válasza:
L*
2023. szept. 17. 15:05
 35/87 anonim ***** válasza:
0%

"Én akarok többkukcsos szjat

Ingatlanadó is jöhet persze.

Fizessenek a gazdagok és a multik!"

Ha te a többkulcsos szja-t a gazdagokkal kötöd össze akkor téged jó átb.sztak.

Az igazán gazdagok nem szja köteles jövedelemből élnek, ők leszarják hány kulcsos az szja.

2023. szept. 17. 22:53
 36/87 anonim ***** válasza:

Mindent jövedelem SZJA köteles.

Csak nondom...

2023. szept. 17. 23:14
 37/87 anonim ***** válasza:
Csak mondom*
2023. szept. 17. 23:15
 38/87 anonim ***** válasza:
6%

Például az állampapír után fizetett kamat nem szja köteles.

Csak mondom.

És még millió féle lehetőség van ami nem szja köteles és meg lehet belőle élni törvényesen.

2023. szept. 17. 23:27
 39/87 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy nem SZJA köteles az állampapír, hiszen ez volt a rezsim célja, hogy az állampapírok felé terelje az összes más megtakarítási formákból származó jövedelmek azok 15%SZJA+13%SzocHo megadóztatásával (július 1-től).

Ezzel csak az a baj, hogy az infláció jelenleg is jóval magasabb (és a vártnál sokkal lassabb mértékben csökken), mint az állampapírok után fizetett hozam, ergo, aki ebbe fektet, még közép- és hosszú távon is inkább csak veszteséggel számolhat, mint (max. szerény) nyereséggel.

Engem az általad említett többi "millió féle lehetőség" érdekelne -ami szerinted nem SZJA köteles-, mert az állampapírok "hozamából" felkopik az álla mindenkinek, aki nem milliárdos nagyságrendben vásárol belőlük.

2023. szept. 18. 06:19
 40/87 anonim ***** válasza:
9%

Te azt állítottad hogy mindent jövedelem SZJA köteles.

Mondok egy példát ami nem az. Erre jössz a f.szságaiddal hogy hogyan lehet vagy nem lehet szerinted megélni belőle. Nem az volt a kérdés hogy mennyi a hozam.

Megcáfoltam az állításod. Fogadd el hogy hülyeségeket beszéltél. Nem minden jövedelem szja köteles.

Ha további példákra vagy kíváncsi akkor google a barátod. Már ha tudod hogyan kell használni.

2023. szept. 18. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!