Fideszesek! Nem kellene a kormányt leváltani?
Megpróbálom fideszes nyelven elmagyarázni: a kormány nem tudta megállítani csúnya Brüsszelt, ezért a kormány egyszóval ALKALMATLAN. A kormányunk folyamatosan bizonyítja hogy tehetetlen, mert csúnya Brüsszelt 13 éve nem sikerül megállítani. Minden konfrontációból meghátrál Viktor apánk, utat engedve csúnya Brüsszelnek.
Egyet értetek hogy mondjon le?
Én aláírtam tavaly a Stop Gyurcsány, STOP Karácsony gyűjtést. Erre Karácsony még mindig főpolgi, Gyurcsány meg ott rontja a levegőt a parlamentben.
Nagyot csalódtam.
Kérdező amikor az ilyen kérdéseket olvasom lassan már térdenállva könyörögve kérem hogy mutass egy kormányképes erőt akikre le lehetne cserélni a fideszt.
Azt kellene megértened hogy a szavazók 90 százaléka tudja hogy a fidesz szarul kormányoz. De amig nincs alternativa marad a fidesz.
A labda az ellenzék térfelén pattog.
Jobb lenne, ha lépni nem lehetne nyelvet nem vartygó afrikai, ázsiai népektől? Jobb lenne, ha a transzok ovikba járnának felvilágosítani? Jobb lenne ha bezárna a korházak fele? Jobb lenne ha a várolisták ideje megduplázódnának? Jobb lenne 2x ekkora rezsi?
Szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!