A baloldaliak miért nem húznak el nyugatra, a jobboldaliak pedig keletre?
Figyelt kérdés
Szedje mindenki a sátorfáját és irány USA, vagy Oroszország... mindenki politikai identitásának megfelelően válasszon egy úti célt.2023. szept. 4. 16:24
11/17 Kroms válasza:
Ennek semmi értelme... Úgy lenne logikus, ha a balosokat küldenéd ki a faxba, mivel ők az internacionalisták, a jobbosokat meg hagynád, hogy maradjanak, mivel ők nacionalisták.
13/17 2*Sü válasza:
Jobb ötletem van. Én maradok. Kulcsokat, le lehet adni nálam.
14/17 anonim válasza:
Szerintem az húzzon el akinek baja van a jelenlegi kormánnyal/politikával/országgal és semmi kötődése nincs Magyarországhoz, csak panaszkodik de tenni semmit nem akar.
Akinek jó így az miért menne bárhova?
Akinek meg nem tetszik, de úgy érzi, hogy tehet valamit egy olyan jövőért ami számára szimpatikusabb az eleve megy el.
15/17 anonim válasza:
Le vagyok pontozva mert se keletre sem nyugatra nem akarok menni. Gratulálok ahhoz a szellemi pöcegödörhöz ami itt eluralkodott a demokrácia nevében.
16/17 anonim válasza:
A hallgatói szerződés miatt még kb. két évig vagyok ezen a szemétdombon, de utána az első dolgom lesz elhúzni nyugatra :D Addig még bomlasztom itt kicsit belülről a normalitást és régimódi értékeket ahol érem 😎
17/17 Kroms válasza:
Bárcsak már mind kint bomlasztana a fajtád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!