Volt baloldaliak! Mi volt az a pont vagy ok, amiért jobboldaliak/ vagy szélsőjobboldaliak lettetek?
Én így jártam. Egy pontig ugyanis szimpatikus volt a baloldal, szakszerűbbnek, objektívebbnek, demokratikusabbnak, stb. tűnt.
De hatalmon a baloldal rekord gyorsasággal taszítja el az embert. Kiderül, hogy teljesen ostobák, hazafiatlanok, korruptak, egy fideszes politikus is lángelme hozzájuk képest. Karácsonyék 3 éve nem tesznek mást, mint random bicikliutakat festegetnek az utak közepére, nem tudnak letenni normálisan egy térkövet, szivárványos padokat festegetnek, most azt akarják, hogy a lakosok tisztítsák a nyilvános wc-ket... Tehát csak retorikában tűnnek jónak legfeljebb. Karácsony nem tudja leírni a saját nevét, de Kunhalmiéknak is meggyűlik a bajuk a magyar nyelvvel, Fegyőr nem tudja, mi az az atomerőmű...
Amikor Bangoné elkezdett patkányozni, akkor lettem Fideszes… (Amúgy antikomcsiként)
tartott 2-3 évig aztán észrevettem, hogy
“Ezek bizony ugyanazok”
Most már kritikus vagyok egyik mellé se állok
Amikor rájöttem, hogy az összes eddigi párt (akár bal, jobb, szélsőbal, szélsőjobb) valójában mind baloldali.
Számomra a jobboldal a szabad (állami befolyástól mentes) piacgazdaságot, alacsony adókat, alacsony újraelosztást, szabad vállalkozást, erős egyéni szabadságjogokat, minimalizált bürokráciát jelenti. Na ilyen párt sosem volt még kormányom és jelenleg a mainstream ellenzék között sincs sajnos ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!