A státusztörvénynél miért vitatott pont a felmondási idő meghosszabbítása?
Én ezzel a pontjával teljesen egyetértek.
Amikor a fiam végzős volt gimnáziumban, abban a tanévben félévkor döntött úgy az egyik tanár,hogy átmegy másik iskolába,felmondott.
Az új tanár pedig más módon oktatott, emiatt rosszabb érettségi eredmények születtek, mint az elvárt.
Az iskola van a gyerekekért nem pedig az iskola a tanárokért.
Eredetileg 6 hónapos felmondási időt akartak, de ez 3 hónapra csökkent.Év közben ne ugráljanak össze-vissza.
Amikor engem én a munkahelyen szakértői besorolást kaptam, a 30 napos felmondásomat, 90 napra módosították.Duzzogtam miatta kicsit, de nem kezdtem el sztrájkolni ilyesmi miatt.
Teljesen mindegy, ez az ország most szűnt meg létezni. Orbán verte be a szöget a koporsóba. Ha nem lenne elég az akksigyárdömping, a bevándorlás, a gadzasági összeomlás, ez tuti meghozza a kedvet mindenkinek, hogy minnél messzebb haljon meg.
új Románia lettünk Gratulálok Orbán Viktornak és az országnak ehhez.
Pont az olyanoknak találják ki ezeket a törvényeket mint te, meg a többi.
ha a 90 napot modositanák 1 évre, akkor is ez lesz a reakciod. duzzogsz egy kicsit, oszt ennyi.
"Teljesen mindegy, ez az ország most szűnt meg létezni. "
Amikor a 400 órás túlórát megszavazták akkor is ezt mondtátok. Mégsem történik ilyesmi gyakorlatban, hanem inkább jobb is, mert kitudják a túlórát fizetni már.
Azt az érettségit sem teszed zsebre, amit egy olyan tanár oktatott le neked, aki fél éve el akarja hagyni a pályát!
Nem elég, hogy anyagilag nem kezelik legalább egyenrangúan a tanárokat egy átlag munkavállalóhoz képest, de most már csorbítják a jogaikat is! Jön a röghöz kötés, hogy ezen ne is tudjanak változtatni... Gratulálok!
Azok az emberek, akik szerint a mostani státusztörvény rendben van az tudatlan vagy kegyetlen. Ennyi.
8 hova fog hazamenni aki kimegy szerinted? Az akksigyárak közé, várni, hogy mikor kap rákot egy ilyen egészségügy mellé? Vagy, gyereket nevelni egy olyan országba, ami könnygázzal és gumibottal "oldja" meg a problémákat?
Most végeztétek ki az országot.
"Vagy, gyereket nevelni egy olyan országba, ami könnygázzal és gumibottal "oldja" meg a problémákat?"
Máshol rosszabb lásd olaszok, franciák, belgák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!