A baloldaliak miért nem húznak el nyugatra, a jobboldaliak pedig keletre?
Mennyit változott a világ, pár évtizede még a balosok mentek keletre és a jobbosok nyugatra.
Amúgy ne aggódj kérdező, tervben van, 2024-2025 során emigrálunk feleségemmel, a gyerek már nem magyar lesz.
Én pl. gazdasági téren mérsékelten baloldali vagyok. Kulturális szempontból meg mérsékelten konzervatív. A progresszivitás sem idegen tőlem, de a tradíciókban is hatalmas értéket látok. Fontosnak tartom a nemzeti gazdaságot ugyanúgy, mint a nemzetközi kereskedelmet. A szabadság és a rend között is egy arany középutat tartok optimálisnak. Ateista vagyok, de elismerem a vallások értékközvetítő szerepét, és társadalmi szerepvállalását, amit támogatandónak tartok, de látom a vallások működésének a negatívumait is.
Bizonyos szempontból balos vagyok, más szempontból jobbos, megint más szempontból leginkább centrista, megint más szempontból meg tágan értelmezve harmadik utas.
Akkor én merre induljak? Északnak? A Hold irányába? Vagy egy negyedik dimenzió koordinátatengelyét kövessem?
Anyám inkább baloldali, apám következetes Fidesz szavazó. Hol lesz majd a vasárnapi ebéd? A baráti köröm is eléggé sokszínű. Hol tudunk leülni néha sörözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!