Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy Magyarország...

Miért van az hogy Magyarországon a baloldaliak a rasszisták, és nem a jobboldaliak?

Figyelt kérdés

444-en láttam egy cikket a Magyarországon forgatott vietnámi filmről, majd mikor megnyitottam

A komment szekciót, a kommentelők 80%-a iszonyatosan rasszista dolgokat írt.

Meg 2-3 éve mikor volt a Fudan elleni tüntetés, kihangosítóval üvöltözték hogy “dögöljetek meg mocskos sárgák” miközben momentumos és párbeszédes zászlók voltak a kezükben.

Na de ha a baloldal az elfogadás mellett hisznek, akkor miért ennyire rasszisták?

2023. ápr. 20. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
28%

kettősmérce.

szerintük csak jobboldali rasszizmus van.

2023. ápr. 20. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Jobboldal képviseli a többséget, a józan paraszti észt, a balosok az ellenkezőjét, és mivel egyre többen látják a turpisságukat, így ez nekik nagyon fáj! és minél jobban fáj annál jobban elborul az elméjük. És ez így megy tovább, nem veszik észre hogy ez így nem jó, hogy is vennék hisz kemény külsös érdekeknek tesznek eleget.

Amúgy meg rengeteg a külföldi akik folyamatosan itt tartózkodnak, egyre jobban kiszolgáltat a kormány a külföldi érdekeknek, ahelyett hogy pl, a mezőgazdaságra, önellátásra építene! másszóval elkezdték kiszorítani/megfojtani a magyart, rossz irányba haladunk. /nekem a fityesz munkája se tetszik, nagyon nem! szval..

Én így látom minden téren.

2023. ápr. 20. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Azért látod így, mert kizárólag lezárt rendszerekben gondolkozol.
2023. ápr. 20. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes, én semmi ilyesmit nem hallok a baloldaltól...
2023. ápr. 20. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 20. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért vették be a jobbikot is mert rájöttek ők is ilyenek!
2023. ápr. 21. 00:24
 7/7 éáé ***** válasza:
Mert félnek tölünk a baloldailak
2023. ápr. 22. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!