Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak, ti támogatjátok...

Baloldaliak, ti támogatjátok a bevándorlást és a multikulturalizmus erősítését Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, akkor miért nem?

2015. jún. 1. 19:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
34%
Hogy érted a baloldalit? Társadalmilag? Vagy gazdaságilag?
2015. jún. 1. 20:13
 2/21 anonim ***** válasza:
23%
Én támogatom mert szeretnék egy sokszínű, befogadó országban élni.
2015. jún. 1. 20:17
 3/21 tetro ***** válasza:
33%

Én nem ösztönözném. Mert jelenleg ez ebben az országban senkinek sem jó. A többség végtelenül frusztrált, aki mindenki más zavar. Nyugdíjas, egyetemista, libsi, arab, néger, meleg, tök mindegy... És így nem hiszem, hogy bárkinek jönnie kellene ide. De a pánikkeltéstől és a bűnbak kereséstől hányok.

- nincs menekültáradat Magyarországra

- a menekültek olyan kevesen vannak hogy semmilyen hatással sincsenek a munkaerőpiacra

- azok többsége aki letelepedik dolgozik is

- a kultúránkat nem tudom hogyan fenyegetnék...

szóval ellenérvet nem igazán tudnék felhozni, ennek ellenére is azt gondolom, nekik is jobb lenne ha nem akarnának idejönni.

2015. jún. 1. 21:34
 4/21 anonim ***** válasza:
79%

2-es.

Költözz ki a Teleki tér - Orczy tér környékére! Ott találkozik a cigánynegyed és a budapesti "China town", de vannak feketék is, és néha még egy-egy kóbor magyar is jár arra...

2015. jún. 1. 21:36
 5/21 tetro ***** válasza:
23%

21.36

te honnan tudod, hogy a kettes hol lakik?

2015. jún. 1. 21:38
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Baloldali vagyok,és nem támogatom.

Ide nem az kell,hogy még a maradék munkahelyet is arabok,és afrikaiak vigyék el...

2015. jún. 1. 21:45
 7/21 tetro ***** válasza:
12%

21.45

akinek a munkáját el tudja venni egy képzetlen, nyelveket nem beszélő, kapcsolatokkal, lakcímmel és pénzzel nem rendelkező bevándorló, az szerintem söprögessen a saját portáján :)

2015. jún. 1. 21:46
 8/21 tetro ***** válasza:
0%

21.46

mondjuk aki más etnikumokat vírusként azonosít egy metaforában, azzal kétlem, hogy lehet ilyen témában értelmes beszélgetést folytatni.

2015. jún. 1. 21:51
 9/21 anonim ***** válasza:
34%

"akinek a munkáját el tudja venni egy képzetlen, nyelveket nem beszélő, kapcsolatokkal, lakcímmel és pénzzel nem rendelkező bevándorló, az szerintem söprögessen a saját portáján :)"

Nézz szét néhány nyugat-európai országban,ahol kelet európai diplomásokkal töltik fel az állásokat,csakmert néhány száz euróval kevesebbet kell fizetni nekik,mint az ott születetteknek. Ha szerinted ez okés,akkor élj csak multikultiban,külföldre nézve neked megéri,de itthonra nem.

És bizony sok afrikai meg arab nem képzetlen.. csaka ddig azok míg be kell kerülni egy országba,utána hirtelen lesz végzettsége,amit utánaküldenek otthonról.

2015. jún. 1. 21:51
 10/21 tetro ***** válasza:
15%

21.51

akkor szerinted nem is az ideáramló néhány száz fővel van a gond, hanem a magyarokkal, akik most nyugat-európában vannak?

2015. jún. 1. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!