Baloldaliak, ti támogatjátok a bevándorlást és a multikulturalizmus erősítését Magyarországon?
21.57
szerintem a gond, hogy a diplomások már régen mennek tízezrével, pedig még a helyükre nem érkezett senki. és vajon ha innen elmennek a diplomások, akkor miért is akarna idejönni más? amúgy komolyan gondolod, hogy azért léptek le százezrek az országból, mert van egy-két ezer afrikai az országban? komolyan?
Nem. Azért léptek le,mert nem fizetik meg őket...
Nem azért tanulnak,hogy utána 200 legjobb esetben 300 ezret kapjanak. Külföldön ennek megkapják a 3-szorosát akár. Persze nem lehet őket hibáztatni,hogy a pénz miatt mennek,mert igazuk van. Gürcöltek,tanultak érte. Viszont egy afrikainak,arabnak,még feleennyiért is megérné,mint amennyit alapból itthon adnak,neki az is álomfizetés,özönlenének ide.
Nem azzal van a baj, hogy elveszik a munkát hanem, hogy a többség pont, hogy egy percet nem fog dolgozni soha életében csak élősködik, ilyen emberből pedig van épp elég ebben az országban. Az a másik fele, hogy ennek tetejébe az átlag buta és agresszív, aminek hatására csak nő a bűnözés, szerintem senki nem akarja azt a szintet elérni mondjuk Debrecenben (hogy a menekülteknél maradjunk) ami például a francia nagyvárosok egyes részeiben uralkodik, ahova a mentő se mer bemenni.
ui.: Látom az előző kommentemet kb. 2 perc alatt törölték de azért leírom mégegszer. Aki ennyire a multiikulti mellett van, meg ilyen elfogadó és hírdati az igét, az még a büdös életben nem lakott a magyar brazilnegyedek közepében. Valaki írta fentebb, az Orczy tér például tökéletes példa de éjaszaka azért Csepel egy része is elég kalandos tud lenni a fehér embernek vagy gyakorlatilag mostmár Budapest harmada, hogy a vidéki kis borsodi falvakról ne is beszéljünk.
22.05
de ezzel mi a probléma? ez maga a szabad piac amit leírsz. mellesleg egy arab diplomás se fog sokáig itt gürcölni 100-150ezer forintért, amiből csak vegetálni lehet. miért ne menne tovább?
Az első miért lett lepontozva? Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik értelemben baloldali valaki.
Ebből is látszik, hogy fogalmatok sincs, hogy ezek a fogalmak mit jelentenek....nem is csodálkozom, hogy meg akarjátok szavazni gyurcsányt meg orbánt, aztán meg a jobbikot.
Igazán baloldali párt ma nincs Magyarországon, vagy ha van jelentéktelen.
Én baloldalinak tartanám magam alapvetően, de legutóbb a Fideszre szavaztam, hogy ne nyerjenek a fasiszták.
Igen, én egy nyitott, határok nélküli Európában (vagy Világban) szeretnék élni, ahol mindenkit mindenhol szívesen fogadnak és egyenlő elbírálással kezelnek származásától függetlenül.
Igen én egy szabad, demokratikus, kulturálisan színes, nyitott, liberális, szolidáris, környezettudatos, békés és toleráns világban szeretnék élni.
"Ha majd a bőség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!