Ha megkérdezik tőletek, hová valók vagytok, azt mondjátok inkább, hogy európai?
A magyar identitasomra kicsit sem vagyok büszke. Utálatos, homofób, rasszista, műveletlen az átlag magyar. És sajnos egyre többször tapasztalom azt. Akikkel beszélgettem külföldiek, nem voltak jó véleménnyel a magyarokról, és persze mindig megkérdezik, hogy egy 56-ban az oroszok ellen harcoló magyarok hogyan tudják Orbánt újraválasztani, és Putyin se*gét nyalni.
Így többnyire azt mondom, hogy budapesti vagy európai vagyok.
"Utálatos, homofób, rasszista, műveletlen az átlag magyar. És sajnos egyre többször tapasztalom azt. Akikkel beszélgettem külföldiek, nem voltak jó véleménnyel a magyarokról"
🤭🤭
"Utálatos, homofób, rasszista, műveletlen az átlag magyar."
Ki kell tőrni a belpesti panel réteg közül
Kedves kérdező :" persze mindig megkérdezik, hogy egy 56-ban az oroszok ellen harcoló magyarok hogyan tudják Orbánt újraválasztani, és Putyin se*gét nyalni."
Na itt bukott meg az egész, ez egy kitaláció, egy ócska hazugság...gyenge, na!
De amúgy ha hazugságokba is rejtegeted a nem létező MAGYAR identitásodat, attól még ugyanolyan hitvány européer maradsz a szememben.
De nem baj, nyald a seggét azoknak, akik igazából tönkreteszik Európát és persze Magyarországot is.
7# a Hungary és a hungry persze így nem okés. ( amúgy az első nem azt jelenti, hogy magyar vagyok, hanem hogy Magyarország).
Szóval éppen i'm Hungarian!!
Azaz magyar vagyok.... sokkal jobban kifejezi a dolgot!
Ezért ha me
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!