Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi írná felül a fidesz szavazó...

Mi írná felül a fidesz szavazóknál a fanatikus rajongást?

Figyelt kérdés

25%-os infláció, tanárhiány, orvoshiány, hónapos várakozások vizsgálatokra, reálbér csökkenés, magasabb árak mint az egész régióban, akkumulátorgyárak, 500ezer vendégmunkás betelepítése, folyamatos korrupció és milliárdos yachtok és magángépek, romló külügy kizárólag keleti "barátokkal", tóth gabis álkeresztény megcsalások és balhék.

Mi az amit a fidesz nem tehetne meg nyíltan, minek a következtében csökkenne a népszerűségük?

2023. aug. 28. 17:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

16: melyik elsőre, másodikra szavazzak át? Én nem oviban voltam a Gyurcsány érában. Tudom, hogy csak rosszabb lenne, mivel ennyire sem tudták válságot kezelni. Mi a második? Mi Hazánk? Mondjad akkor. Te Mi Hazánk szavazó vagy?

17: miből gondolod, hogy nekem bárki bármit megmond? Ahogy említettem 2010 után jó ideig abszolút nem a Fideszre szavaztam. Ezt jól elengedted a füled mellett. (Nyilván nem illik bele az elképzelésedbe, hogy itt több millió fanatikus van...)

20: kormányom? Nem vagyok kormány tag.

A nem szavazat is szavazat. Olyan soha nem lesz, hogy úgy szavazzon egy érett felnőtt ember egy politikai pártra, hogy mindenben elégedett vele. Általában oda szavaz, amit elfogadhatónak tart a palettaról. Tündérmese szinten mozog, aki mást gondol.

Bayer Zsoltot pedig nem hallgatom. Képzeld nem kedvelem. :)

2023. aug. 29. 08:28
 22/34 anonim ***** válasza:
75%
Mégis egy olyan pártot támogatsz, akik ezt a viselkedést helyesnek tartják és szorgalmazzák.
2023. aug. 29. 09:44
 23/34 anonim ***** válasza:
35%
22: te melyik pártra szavazol? Az a te jellemed is minősíti az elméletet szerint?
2023. aug. 29. 11:57
 24/34 anonim ***** válasza:
60%
Semelyikre, de egy ilyen ordenáré undorító gyűlölködő hazug rabló bandához sem adom biztosan a nevemet.
2023. aug. 29. 13:43
 25/34 anonim ***** válasza:
30%

Te nem kedveled Bayert, nagy dolog. Viszont több százezer fidesz szavazó issza a szavait, és Bayer és a többi propagandista gyűlöletkampánya miatt utálják, megvetik azokat, akik nem a fideszre szavaznak, és ócsárólják. Itt már nem csak a Gyurcsányt, meg MZP-t szidják vehemensen, hanem az ellenzék szavazó átlagJózsit is megtudná nem egy, nem kettő kormánypárti szavazó fojtani egy kanál vízben. Ezért ilyen az ellenzéki szavazó reakciója egy kormánypárti beszólására. Ilyen egyszerű!

2023. aug. 29. 15:53
 26/34 A kérdező kommentje:
25# Miután gyűlölik a melegeket, bevándorlókat, orvosokat, Kata-sokat, értelmiségieket, diákokat, tanárokat, EU-t, brüsszelt, nyugatot, ukrajnát, ellenzékieket, amerikát... pislognak hogy őket miért utálja mindenki.
2023. aug. 29. 17:15
 27/34 anonim ***** válasza:
47%

26: ez borzasztó szubjektív vélemény. Hol látsz te ennyi utálatot, hogy ilyen keserűen látod?

Melegek? Nem házasodhatnak.

Bevándorlók? Aki a papírjait bemutatva jön ide letelepedni és nem csinál problémát üdvözölve van. Én olyan helyen élek, ahol rengeteg a kínai és vietnámi ember.

Orvosok? A giga fizetésemelésük után nem hallom a panaszt. Az teljesen ok, hogy ezután dönt az állami vagy a magán praxis mellett.

Kata? Itt lehet, hogy volt pár rosszul érintett, de annál is több volt a bújtatott alkalmazott. Sajnos közelről ismerem.

Értelmiségiek? A baloldali értelmiség köszöni amúgy teljesen jól van anyagilag és kapott felületek tekintetében.

Diákok? Itt mire gondolsz?

Tanárok? Tömeges felmondás nincs. Tanárhiány? Bizonyos régiókban lehet. A tanár semmilyen rendszerben nem volt egy igazán jól fizetett réteg. Nyilván nem is fog annyit keresni, mint valaki a verseny szférában szakmai felelősség mellett. Ez nekem így a normális.

EU-t, Brüsszelt, Nyugatot? A migráns válság óta látszik milyen alkalmatlan az EU/EP vezetése. A Covidban ez főleg látszott.

Ukrajnát? Millió felett volt az ukrán polgár, akit befogadtunk ideig-óráig, vagy azóta is itt talált menedéket. Van is ilyen ismerősöm. (Ukrán, nem Kárpátaljai magyar) Ezen felül óriási anyagi támogatást ad Magyarország. Fegyvert nem. Ez szuverén (és jogos) döntés.

Ellenzékieket? Mire gondolsz? Gumilövedék, lovas oszlatás még nem volt ellenzéki tüntetésen.

Amerikát? Itt a jelenlegi európai ügyekbe való beleszólás, ami zavarja az embereket, nem az USA maga. A "világcsendőr" stílust sokan nem szeretik.

2023. aug. 29. 20:42
 28/34 A kérdező kommentje:

Melegek: Ne házasodhassanak, ne lehessenek a TV-ben éjszaka előtt, fóliázzák le a szivárványos könyveket, nevezzük őket lmbtq propagandistának, alázzuk pressmant és soros fiát mert ők is melegek. Ne adjunk nekik sehol felületet mert át akarják műteni a gyerekeket.

Bevándorlók: pakisztáni, muszlim, filippínó, kínai emberek jönnek be ezerszámra napi szinten. Ja persze nekik a fidesz adott engedélyt tehát az rendben van ha 500.000 embert betelepítenek.

Orvosok: verjük szét a rendszert, ügyeljenek és rendeljenek 100km-el odébb, szüntessük meg a kamarát, mindenféle egységet vagy szerveződést gátoljunk meg. Aki nem oltatja be magát vagy hajol meg az állam előtt ellehetetlenítjüm vagy azt mondjuk rá nem is akar gyógyítani.

Kata: csupán párszáz füves egyetemista és hippi, senkit nem érdekel ezeknek az embereknek a megélhetése mert mind adócsalók és bűnözők.

Értelmiségiek: vegyük el a pénzt budapesttől és utáljunk mindenkit aki tanult vagy a nyugati életszínovnalat szeretné. Ők mind lipsik, kommunisták, sorosbérencek, a civilszervezetek is mind óvodásokat átműtő bagázs. Csak a vidéket kell szeretni és az álkeresztény, konzervatív, nemzezi, gyűlölködő hozzáállást.

Diákok: Konkrétan patkánynak hívták őket a fideszesek, mert szerintük a soros küldte ki őket az utcára hofy kiálljanak a tanáraik mellett. Könnygázzal fújták le őket mert hangot adtak a véleményüknek. Remélem a te gyereked is ezt kapja majd és büszke leszel a rendszerre.

Tanárok: amióta tüntetés van lenézik őket, alábecsülik a számukat és hazudnak velük kapcsolatban mindenről. Az összes kormánymédiumban soros bérencnek nevezik őket, meg hogy a gyurcsány miatt tüntetnek miközben havi 230 ezerből kell megélniük.

Eu: nagyobb propaganda megy ellenük mint az egész háborúban. Plakátok, reklámok, beszédek, tv műsorok. Ennek ellenér a fidesz az összrs támogatásunkat elb4szta, szóval ami eddig volt már az sincs a csodálatos gyűlölködésnek és köpködésnek köszönhetően.

Ukrajna: folyamatosan azt zengi a magyar média hogy béke kell és hogy ukrajna adja fel a területeit. A háború elején nem volt olyan hét amikor ne szúrtuk volna őket hátba miközben itthon a fidesz szavazók folyamatosan orosz propagandát kapnak.

Ellenzék: szerintem ezt nem kell magyarázni, az ellenzék volt már fasiszta, náci, komcsi, sorosbérenc, hazáruló, meleg, libsi, heti szinten változik.

Amerika: Buz1zzuk pressmant, azt mondjuk miattuk van a háború, trumpot éltetjük amikor most rabosították őt... ez mi ha nem beleszólás egy másik szuverén ország belügyeibe?

2023. aug. 29. 21:25
 29/34 anonim ***** válasza:
63%

Mi írná felül?

Ha az ellenzék garantálni tudná nekik, hogy legalább annyit vagy még többet gyűlölödhetnek.

Mert ez az,ami Fidesz sikerének a titka.

Nem véletlen, hogy a nyíltan rasszista MHM olyan népszerű.

Az, hogy a Fidesz szekerét tolják, nem látszik zavarni a magyarokat.

De a DK sem különb. Talán ha ráállnak a Fidesz/MHM féle fasiszta propagandára, megugrik a népszerűségük.

2023. aug. 30. 11:42
 30/34 anonim ***** válasza:

28:

A melegek és a propagandisták között nem tesz senki egyenlőséget. Soros fiát is maximum egy Vadhajtások alázhat.

A különböző kistérségi gyárakba érkező vendégmunkás neked bevándorló?

Az orvosok esetén a világjárvány rámutatott, hogy fel kell állítani egy komolyan akció tervet. Most különféle oltásellenes vitába nem folynék bele, mert abszolút meddő dolog.

Amit az értelmiség kapcsán Budapest kontra Vidék címszó alatt írtál nettó demagógia. Te ne beszélj gyűlöletről, ha ilyeneket írsz a Budapesten kívül előre.

A diák apró töredéke volt utcán a tanárokkal tüntetni. 2006-tól fényévekre volt ott bármi. Nem az a pár ember reprezentálja a tanárokat és diákokat akik kimentek balhézni.

Az EU pénz jogilag járna. Az nem ingyen ebéd. Az, hogy politikai okokból ezt az EP vissztartja (a Covid pénzhez hasonlóan) meglehetősen antidemokratikus.

Ukrajna kapcsán ki szúrt hátba kit? Ukrajna éveken át lopott a Magyarországra érkező gázból. A fasiszta stílusú kisebbség üldözése mellett mire számít tőlünk?

Az ellenzékre használt jelzők? Visszafelé nem ugyanez van? Na ugye. Én nem vagyok a híve az ilyen jelzőknek, de sajnos még része a magyar politikának minden oldalon.

Amerika kapcsán ki buz1zta Pressmannt? Ő miért szól bele így a belügyeinkbe?

2023. aug. 30. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!