Mi írná felül a fidesz szavazóknál a fanatikus rajongást?
25%-os infláció, tanárhiány, orvoshiány, hónapos várakozások vizsgálatokra, reálbér csökkenés, magasabb árak mint az egész régióban, akkumulátorgyárak, 500ezer vendégmunkás betelepítése, folyamatos korrupció és milliárdos yachtok és magángépek, romló külügy kizárólag keleti "barátokkal", tóth gabis álkeresztény megcsalások és balhék.
Mi az amit a fidesz nem tehetne meg nyíltan, minek a következtében csökkenne a népszerűségük?
Semmi. Majd kap a gyerek egy 1-est az iskolában, hazamegy, anyuka-apuka lekever neki egy pofont, aztán a tanár lesz a hibás. Ha úgy tetszik, apuka bemegy a suliba, és még jól meg is veri a tanárt. De nem baj, szalagmunkához úgyse kell sok ész, egyetemre meg nem kell járni, mert az olyan libsi dolog.
Aztán, asszonynak lenne egy sürgős műtéte, majd kap időpontot fél év múlva, de addigra kipurcan, szóval mehet magánba egy halom pénzért. Sebaj, itt meg az orvosok lesznek a hibásak!
Keveset ér a pénzünk? Nahát! Erről Gyurcsány, és a 2010 előtti 8 év kormányai tehetnek. Nem probléma, hogy ingünk-gatyánk rámegy egy nagybevásárlásra, légyeg, hogy nem a baloldal kormányoz, és nálunk nincsenek nemváltó óvodások.
Szóval ennyi a fideszesek szellemi szinvonala, mindig mindenki hibás, csak a 13 éve 2/3-dal rendelkező kormány nem.
8-as vagyok. Azt látom, hogy politikai gyűlöletből lepontoztatok.
Ok.
Érvek? Bármi? Az már nem akad? Ha nem, akkor itt kell keresni az okot, hogy miért tarol a Fidesz ennyi ideje.
Azért pontoztalak le mert jó magyar módjára belesüppedsz a szarba, ahelyett hogy átszavaznál az elsőre, másodikra, harmadikra, aztán majd csak jó lesz valaki.
Azért pontoztalak le mert szolgalelkű vagy és változtatás helyett inkább nem teszel semmit.
Tényleg azt tudom én is elképzelni, hogy Orbán halála.
Bár valószínűleg kitermelne a rendszer egy új Orbánt, hiszen a propaganda gépezet és pénz adott hozzá. Probléma akkor lehetne csak, ha 2-3-an jelentkeznének a posztra és elindulna egy belső harc.
Ami lehet jót tenne a rendszernek is, mert nem minden Fideszes köcsög, csak alkalmazkodtak a rendszerhez.
Ti kezdtétek a másik oldal dehumanizálását, szóval jobb lenne, ha ebben a kérdésben inkább csendben maradnál!
8, 15: a gyűlöletet gyűlöletet szül. Ne csodálkozz, ha ezt kapjátok vissza, miután másfél évtizede ezen munkálkodik a kormányod.
Teszem azt valaki fel meri tenni a kezét, mert nem tetszik neki valami, pl. kevés a fizuja. Erre jön egy Bayer Zsolt féle, és elkezdi ócsárolni, hogy: "Nééézzétek az elégedetlenkedő rendbontó libsit! Át akarná operáltatni a gyerekeiteket is! Röhögjétek ki!" És ennyi, ez 12+ éve a problémakezelés dióhéjban. Most erre mit kellene mondanunk? Azt, hogy áh, értem, köszönöm, az én qrva anyámat???
Amúgy meg ezt sem értem, amit te és sok fideszes mondtok, hogy nem teljesen értetek vele egyet, de nincs épkézláb ellenzék, ezért a fideszre szavazol mégis. Az, hogy nem győz meg semmi az ellenoldalon oké, de akkor miért nem vonod meg legalább a fidesztől a szavazatodat, és tartózkodsz? Ha valami nem tetszik, ez az egyetlen módja, hogy a tudtukra add. (Mert ugye felszólalni nem lehet, lásd a fentebbi példát.)
De mindegy, megette már az egészet a fene. Nem mintha bármilyen változást várnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!