Magyarországon a rajongott regnáló miniszterelnök bukása után is kijózanító volna az ébredés a valóságban a fanatikus táborának?
Nyilván inkább a nem rá szavazókat kérdezek, hiszen még nem történt meg, így nem adhatnak szabad választ a rajongótábor tagjai.
Példa:
A náci rezsim felhergelt rajongói, egyébként átlagemberek Berlin eleste után azt nyilatkozták, hogy tömegpszichózis alatt álltak és nem értik az egészet, hogyan rajonghattak a Vezérért.
Én azt hiszem sajnos igazuk volt. Persze ez nem menti fel őket.
Nem azt mondom hogy az Orbán rezsim náci vagy ahhoz hasonló.
Inkább a tömegmanipuláció mentális eszközeire kérdezek rá mindkét esetben.
1. Kerüld az elvont gondolatokat, és az érzelmeket vedd célba!
2. Kevés üzenetet küldj, de azokat folyamatosan sulykold!
3. Használj felszínes, általánosító véleményeket, sztereotípiákat!
4. Az érvelés legyen egyoldalú – soha ne árnyalj!
5. Folyamatosan kritizáld az ellenfeledet!
6. Keress egy ellenségképet, és folyamatosan rágalmazd!
Semmi nem lesz, én úgy gondolom, ha Putyin most Budapestet bombázná, és elmondaná Budapesten a libsik vannak, a magyar társadalom egyöntetűen támogatná.
Ma a putyinkának a szavát is szentként tisztelik a magyarok, nekem szinte minden ismerősöm oroszpárti lett, meg elég elolvasni a Facebook hozzászólásokat mennyi kárörvendő van, mennyire rajong a magyar nép putyinért. Valami félelmetes, itt változás nem lesz. Orbán 13 év alatt akkora pusztítást végzett ,mint valami atombomba.
Nézd meg, egy pl.: lengyel cikk alatt a kommenteketeket, és egy magyar cikk alatt. A magyarok többsége gyerünk putyin, halál az ukránra, bohóc elnök, megérdemlik, zelenszkij náci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!