Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A béretekből mennyit szoktatok...

A béretekből mennyit szoktatok elmenni együtt valakivel enni? Havonta hányszor engedhettek meg magatoknak ilyet a jelenlegi helyzetben?

Figyelt kérdés
És szórakozni, programokra menni?
2023. aug. 26. 10:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Örülök ha nem halok éhen a következő fizetésig.a kérdésed provokáció,jelentve.
2023. aug. 26. 10:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha túlgondoltad. Csak kíváncsiságból kérdeztem. Nincs közöm semmilyen trollokhoz.....
2023. aug. 26. 10:25
 3/16 anonim ***** válasza:
63%

Havonta 1 alkalom.. 1 korsó sör 1500 Ft, egy étteremben egy főre az étel 6000 Ft legalább, borravalót is kell fizetni. Ha meghívsz valakit és te fizeted a fogyasztását akkor 1 alkalom 20000 forint minimum.

Nem akarok panaszkodni, mert erre szavaztak tavaly az emberek ez tetszik nekik!

2023. aug. 26. 10:26
 4/16 nemaRendőrség ***** válasza:
71%

Nem számolom.

Most a baba mellett nem nagyon járunk ilyenekre, de előtte heti párszor elment 5-10e ft mert beültünk ide oda sütizni, limonádézni, fagyizni

2023. aug. 26. 10:29
 5/16 anonim ***** válasza:
68%
Nem járok drága étterembe. Minden megmaradt pénzem sörre költöm 🍺
2023. aug. 26. 10:32
 6/16 A kérdező kommentje:

3. Mi történik ha nem adsz borravalót ? Úgyse tudják hol laksz , és azt se tehetik meg hogy rád ugranak...

Ne hogy már egy pincér extra pénzt kényszerítsen 😂😂😂

2023. aug. 26. 10:32
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
Hát én kénytelen vagyok megengedni magamnak a kifőzdés, olcsóbb étkeést, gondolom nem luxus, de hogy étterembe menjünk, az kizárt jelenleg. A nyaralásom idén 3 napból állt, ott viszont nem sajnáltam a pénzt, ez van. És a bérem elvileg jobb mint az átlag, mégsem tudok rendesen megélni belőle, netán félretenni. És ez biztos a "háborús infláció", Brüsszel, meg Soros hibája. Csak bírjam még ki azt az 1 évet hogy lediplomázzak persze munka mellett, aztán menekülök ebből a Kádár-féle mintára épített puha diktatúrából. És az a legsajnálatosabb, hogy ezek szerint ez, ez kell a magyar népnek, kinek egy zsák krumpli, kinek egy projekt, kinek meg az adófizetők pénze. Egy normális és valóban demokratikus országban az ilyeneket már lecsukták volna. De mivel már egy ideje nem beszélünk demomráciáról, legfeljebb látszatdemokráciáról, így ez nem releváns. Nem vagyok tudós, de azt sejtem, hogy ez a rendszer önmagától fog összeomlani. Aztán pedig ugye az erősebb kutya...
2023. aug. 26. 10:35
 8/16 anonim ***** válasza:
33%
Étteremből rendelek vacsorát mindig, mert olcsóbban kijövök, mintha főznék. Melóhelyen meg ingyen van a kaja.
2023. aug. 26. 10:40
 9/16 hájaaa ***** válasza:
35%

"Mi történik ha nem adsz borravalót ? Úgyse tudják hol laksz , és azt se tehetik meg hogy rád ugranak..."

Ez emberség kérdése, én sem adok ha bunkó a felszolgáló, de ettől eltekintve legyünk már úriemberek, mégha néha szarul is megy a szekér.

2023. aug. 26. 10:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Csak azért nem szoktam elmenni étterembe, hogy "ötéves terveket" teljesítsek. Van, hogy hónapokig nem megyek ilyen helyre, de van, hogy egy hónapba "becsúszik" két-három ilyen alkalom is. Amikor ilyen helyre megyek, jól érezni akarom magam és nem terveket teljesíteni.
2023. aug. 26. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!