Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most miért nem tiltakoztak a...

Most miért nem tiltakoztak a polgármesterek a vasútvonal bezárások miatt?

Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 13:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
A helyzet az gyerekek, hogy én rühellem a kormányt, de azt nekem se tudjátok bemagyrázni, hogy 100 ezrek tüntettek a CEU-ért, mikor a magánnyugdíj pénztársak elrablása, a korrupció, a rekordinfláció, a tripladrágulások, az söszeomló egészségügy, az összeomló vasúti közlekedés meg se mozgatja az embereket.....
2023. aug. 22. 16:35
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Ja gondoltam szólok, hogy a wikipedia nem hiteles forrás, egyetemi beadandókban el se fogadják forrásként. A CEU-nem tanítják?
2023. aug. 22. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:

11#

A CEU a liberálisok egyik kegyeltje volt.

Én egyszer vettem a bátorságot és megnéztem a szakokat, tantárgykínálatot.A hajam égnek állt tőle.

Több volt a liberális agymosodás tárgy, mint a rendes tananyag.

2023. aug. 22. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:

8) De értelmezzük, amit belinkeltél, hogy milyen utalások vannak benne a résztvevők számáról.

"A tiltakozásra többezres tömeg gyűlt össze, akik a Budapesti Corvinus Egyetem épületétől vonultak az Astorián keresztül a Kossuth térig, ahol beszédek hangzottak el.[45]"

"Április 9-ére a csoport újabb tiltakozást szervezett, először a Clark Ádám térre, de a nagyszámú jelentkező miatt a megmozdulást átszervezték a Várkert Bazár elé. A közösségi portálon kb. 32 ezren jeleztek részvételüket az esemény kezdetéig"

" A több tízezer tiltakozó egy része a hivatalos rendezvény vége után is a téren maradt, majd az Emberi Erőforrások Minisztériumához és a kormányzó Fidesz székházához vonult, ahova be is akartak jutni. Később a tiltakozás a Hősök terén majd az Oktogonon folytatódott, ahol kb. háromszázan, a tér közlekedését is blokkolva amolyan polgári engedetlenségi fórumba kezdtek. Az akció egészen hajnalig tartott.[48]"

" A több tízezer tiltakozó egy része a hivatalos rendezvény vége után is a téren maradt, majd az Emberi Erőforrások Minisztériumához és a kormányzó Fidesz székházához vonult, ahova be is akartak jutni. Később a tiltakozás a Hősök terén majd az Oktogonon folytatódott, ahol kb. háromszázan, a tér közlekedését is blokkolva amolyan polgári engedetlenségi fórumba kezdtek. Az akció egészen hajnalig tartott.[48]"

Még a wikipedia sem állított olyat, hogy 100 ezren lettek volna, a 32 ezeres a legmagasabb szám, amiről szó van, ez azért a 100 ezertől még nagyon messze van.

2023. aug. 22. 16:41
 15/18 anonim ***** válasza:

Mondom... én láttam.

Hazudhatsz ahogy akarsz, én ott voltam ;)

2023. aug. 22. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:

15) te ott voltál és meg is számoltad, hogy hányan voltak, ja persze:)

Az egyik ismerősöm meg a békemneeten volt és az álította, hogy 1,5 millióan voltak, mert ő volt és tudja. Akkor higyjem is el neki?

2023. aug. 22. 16:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy mit hiszel.

Jogod van nem elhinni a valóságot.

Csak ne akard bemesélni másnak, hogy a valóság az nem a valóság.

2023. aug. 22. 16:51
 18/18 anonim ***** válasza:
17) Még az általad belinkelt wikipedésiás cikk se említ százezres tömeget. A legmagasabb szám 36 ezer, amiről szó van benne.De egyébként ha igazad lenne és 100 ezren tüntetek a Ceu-ért, akkor mi van. Egy évvel később nyert ismét 2/3-al a Fidesz országgyűlési választást...
2023. aug. 22. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!