Most miért nem tiltakoztak a polgármesterek a vasútvonal bezárások miatt?
#3 Az a baj, hogy már a tömeg is kevés. Én voltam még 2017-ben diáktüntetésen. Egyetemi oktatók, szülők, tanárok voltak kint. Kossuth tértől az Erzsébet híd túlsó feléig volt a tömeg. 100 ezres nagyságrend.
Az sem hatotta meg a kormányt, másnap simán lehozta a propaganda a vidéki médiában, hogy alig pár ezren lézengtek és azok is csak balhéztak.
Ha 100 ezres tömeget el tudnak tüntetni akkor pont leszarják hogy Mucsaröcsöge alsón elégedetlenkedik. Ha a legfőbb IC járatokat szüntetnék meg az emberek már azt is lenyelnék.
4) Pontos melyik tüntetés volt és melyik hónapban volt vagy pontosan mi volt az apropója 2017-ben, amin szerinted 100 ezren voltak?
PS: Ez már pár hónapja leírtad, akkor is kérdeztem, de nem adtál választ. Azóta próbáltam utánna nézni, de semilyen nagyobb tüntetést nem találtam a 2017-es évből.
4#
Dehogynem, csak a Soros egyetem miatti tüntetés nem fogja eléri egy rendes jobboldali ember ingerküszöbét.
Sőt, sokan örültek is neki, csak az értelmesebbje nem kezdett el ugrálni.
#5 Google a barátod.
Nem hogy tüntetés, hanem egész tüntetéssorozat volt.
Én kint voltam, láttam mennyien vannak kint, mint ahogy láttam azt is mit hazudott a kormánymédia.
"Pár ezres/tízezres vonulgatások voltak."
Én ott voltam. Nekem nem tudod beadni a propagandát a "pár ezerről" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!