10 vasùtvonal zàr be.Teljesen leèpül vidèk?
Figyelt kérdés
Szerintem nem bezàrni,hanem fejleszteni kène a vasutat.2023. júl. 21. 18:33
1/15 anonim válasza:
Nem tudom, az emberek már alig mozdulnak ki ha ige akkor meg kocsival.
2/15 anonim válasza:
A felszedett síneket a Ner megkaparintja a molon keresztül, megy a biznisz.
3/15 anonim válasza:
Lázár János építési és közlekedési miniszter jobban szereti az autókat, mint a tömegközlekedést.
Ha jobbosokon múlna, a Nagykörút is 8 sávos autóút lenne.
Itt nem fejlesztések lesznek, hanem bezárások és a tömegközlekedés olcsóbbá tétele lesz (ha már a szolgáltatás minősége nem túl nagy, akkor legyen olcsó).
4/15 anonim válasza:
Manapság egyre több az autó, egyre kevesebben utaznak vonattal, ez a reálitás. Az én adómból ne tartsanak fel kihasználatlan vonalakat. A buszok amúgy is praktikusabbak a legtöbb helyen.
5/15 anonim válasza:
Az országbérletnek és a megyebérletnek ára van.
6/15 anonim válasza:
Ez már nem oszt, nem szoroz. Csepp a tengerben. A falvak többségében ugyan az a szinvonal ma is, mint 30-40 évvel ezelőtt.
7/15 anonim válasza:
Magyarorzág előre megy, nem MÁV-val ;DDDDDDD
8/15 anonim válasza:
Olyan nyugtalan lettem amikor meghallottam. Attol féltem, hogy a felcsuti kisvasutat is bezárják. De ugy néz ki ez nem szerepel a listán. Hiába, no! Az egy rentábilis fejlesztés volt. (Ez is azt bizonyitja!) (Talán még Moszkváig is meghosszabitják!)
9/15 anonim válasza:
Kívácsi voltam, hogy valamelyik bérkommentelőnk ide nyekereg e valamit! 4-es személyében megtudtuk...
Még véletlen sem azért van ez, mert konkrétan a Fidesz másfél évtizede!!!!!!! tesz a dízel jűrműparkra, neeem, hanem mert nem gazdaságos.
Hogy értsük ism dízel jármű a MÁV-hoz, a "mocskosgyurcsány" idején jött utoljára! Azóta, nem! Itt a baj!
10/15 anonim válasza:
Felesleges üzemeltetni a napi 5-10 utas miatt. Buszos lehetőség megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!