Ezek a fideszesek milyen világban élnek?
Figyelt kérdés
Külföldön élek, így szerencsére fideszeket csak maximum a kommentszekciókbam vélek felfedezni. Tegnap megnéztem a tüzijátékot, nyílván rohadt nagy tömeg volt, plusz a török diktátor is idejött a kolostormalachoz, lassabban tudtak menni a villamosok is a lezárások miatt.
Erre negyedórán keresztül hallgathattam a villamoson, hogy Karácsony mennyire alkalmatlan, bezzeg Tarlós. Autóval nem lehet közlekedni, manapság azért szavaznak ezekre a gyurcsányista ballibsikre, mert nem ismerik a történelmet, meg a Momentum is mit tüntet Erdogan ellen xD
Azt hittem, hogy ez csak vicc, de nem. 70 közeli emberek ennyire beszűkült gondolkodással rendelkeznek?
2023. aug. 21. 11:22
21/29 A kérdező kommentje:
Azért jól megmutatkozik néhány kommentből, mennyire szánalmas ez a magyar társadalom. Aztán csodálkozik a sok "intellektüell", hogy mennyire szitokszó külföldön a magyar.
2023. aug. 21. 12:06
22/29 anonim válasza:
21#
Maximum a liberálisok körében szitokszó.
De, ők annyit is érnek.
23/29 anonim válasza:
"intellektüellke"....hol vannak a tények?
24/29 anonim válasza:
Azt én is szoktam látni, hogy a facebookon a karigeri ellen fröcsögők szinte kizárólag vidéken élők, főleg kádárnyuggerek, a fidesz legfőbb szavazói. Valószínű az ideutazó vidékiekkel találkoztál, akik busszal, vonattal jöttek.
25/29 anonim válasza:
24 Egyszer nézz körül a DK "naggyűlésen" ha igazi hús-vér kádárnyuggert akarsz találni. 80+ de a szivárványos zászlót lobogtatja. Csak a protkó maradt otthon.
26/29 anonim válasza:
#25 ismerem, a dk a fidesz2. Nagy is az átjárás a kádárnyuggerek közt, a 2010 óta fideszesek jó része pl 2006 előtt még gyurcsány szerelmese volt.
27/29 anonim válasza:
Így van, minden nyugdíjas komcsi
28/29 anonim válasza:
#27 szerencsére nem, sok nyugdíjast ismerek aki gyűlöli gyurcsányt, és orbánt is, mert nem kádáristák.
29/29 anonim válasza:
Nagyon sokan biztos nincsenek, mert valamelyikükre úgyis szavaznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!