Fideszesek, kik azok a művészek, ismert emberek, akiket szerettetek, de azonnal meggyűlöltétek, amikor kritizálni merték a fideszt vagy Orbán Viktor urat?
Nem vagyok Fideszes, de az ellenzéket még kevésbé szeretem. Azt sem tudom megérteni, hogy művészek és közszereplők egy része miért politizál, hiszen csak ostoba politikai hangulatkeltés és szerintem csak ártanak maguknak. Viszont attól, hogy politikailag nem értek egyet valakivel, még nem fogom a nézetei miatt a munkásságát kritizálni, csakis az ízléses szerint.
Alföldi Róbert politikai gondolkodása számomra távol áll és rendezőként sem szeretem, de az egyik legjobb szinkronszinésznek tartom.
Gálvölgyi régi paródiái viccesek számomra, de mára elfáradt és erőltetett.
Imádtam Vágó István játékait, a politikai hovatartozása ellenére.
Persze az ilyen érdem és valódi teljesítmény nélküli emberek, mint a Lakatos Márk, Cyla, stb. már más kategória. Őket sem gyűlölöm, inkább nevetségesnek és szánalmasnak tartom őket.
Nincs igazán ilyen.
Inkább meglepő volt számomra pl Bödőcs, vagy Lovasi András, amikor hallottam, olvastam politikai témájú megnyilatkozásukat.
De attól, hogy nem igazán értek velük egyet, továbbra is bírom őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!