Nem rémülten volna , sőt kíváncsian vártam volna hogy mit produkálnak.
2023. aug. 15. 18:08
2/13 anonim válasza:
Ha Mari néninek ... lett volna, ...
2023. aug. 15. 18:08
3/13 anonim válasza:
Hát nagy káosz lenne itt, az biztos. Lehet, hogy már előrehozott választásoknál tartanánk.
2023. aug. 15. 18:09
4/13 anonim válasza:
Annyira kíváncsi lettem volna mit csinálnak ,fideszes vagyok de ha jól muzsikáltak volna lehet legközelebb rájuk szavazok.
2023. aug. 15. 18:18
5/13 anonim válasza:
4! Én meg Szegedi mi 2002-óta "jól muzsikálunk" balos/független vezetéssel. Többek közt ezért is erős Szegeden az ellenzéki jelölt mindig, mi nem vesszük be tömegesen, hogy "alkalmatlanok".
2023. aug. 15. 18:37
6/13 hájaaa válasza:
Kiábrándult fideszes szavazó, jobboldali, konzervatív, keresztény....hát sok minden nem változott volna max annyi h kevesebb korrupció lenne, de mivel rohadtul bevan ágyazódva a fideszes elit, így kb esélytelen lett volna neki bármit is tenni.
2023. aug. 15. 18:41
7/13 anonim válasza:
A legérdekesebb az országos szintű propaganda hálózat reakciója lett volna. Ugye ha ők szeretnék, akkor nagyon könnyen 1M+ embert agresszív irányba tudnak sodorni és egy hatalmas tüntetést könnyen elérhettek volna.
Azért is lenne ez érdekes, mert ha pár hónap múlva nem viszi MZP a magyar embereket katonának meg semmi hasonló hazugságot nem csinál, akkor ugye a fideszesekben előbb-utóbb felmerült volna a kérdés, hogy wait, most akkor még se olyan rosszak? Tehát a propagandának nagy kockázat lett volna szimplán lejáratni és hazugsagokat kitalálni, muszáj lettek volna valamit gyorsan lépni.
2023. aug. 15. 19:00
8/13 anonim válasza:
Most jön az a történet, hogyha a kutya nem áll meg xar.., nyulat fogot volna! Csak ne lenne ott az a volna!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!