Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek a fideszesek milyen...

Ezek a fideszesek milyen világban élnek?

Figyelt kérdés

Külföldön élek, így szerencsére fideszeket csak maximum a kommentszekciókbam vélek felfedezni. Tegnap megnéztem a tüzijátékot, nyílván rohadt nagy tömeg volt, plusz a török diktátor is idejött a kolostormalachoz, lassabban tudtak menni a villamosok is a lezárások miatt.

Erre negyedórán keresztül hallgathattam a villamoson, hogy Karácsony mennyire alkalmatlan, bezzeg Tarlós. Autóval nem lehet közlekedni, manapság azért szavaznak ezekre a gyurcsányista ballibsikre, mert nem ismerik a történelmet, meg a Momentum is mit tüntet Erdogan ellen xD

Azt hittem, hogy ez csak vicc, de nem. 70 közeli emberek ennyire beszűkült gondolkodással rendelkeznek?

2023. aug. 21. 11:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Az emberek véleménye változó, egy másik villamoson lehet pont ennek az ellenkezőjét hallottad volna.
2023. aug. 21. 11:41
 12/29 anonim ***** válasza:
95%
Rossz villamosra száltál, lehet.
2023. aug. 21. 11:46
 13/29 A kérdező kommentje:
Elég gyakran járok haza Budapestre, és itt éltem 26 évet ahhoz, hogy legyen véleményem. Mióta Karácsony a főpolgi, szerintem sokkal több hasznosabb beruházás van a városban, mint Tarlóspista idején. Még így is, hogy a budapesti budget lenyúlja a kormány, nem fizet ki milliárdokat, amiből inkább a haverok családjait és Hatvanpusztát támogatják.
2023. aug. 21. 11:48
 14/29 anonim ***** válasza:
35%
Ha külföldön élsz, honnan tudod,hogy Karácsony alkalmas vagy alkalmatlan?
2023. aug. 21. 11:51
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

1 "Ha külföldön élsz mit kerestél a villamoson?"

Külföldön nincsen villamos? Ott nézte mobilon a műsort

2023. aug. 21. 11:52
 16/29 anonim ***** válasza:
18%
Te ott külföldön biztosan sokkal jobban tudod, mi jó itt nekünk?😅
2023. aug. 21. 11:53
 17/29 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező, ez echte 444 propaganda szöveg. Saját nincs?

Felsorolhatnád egy táblázatban, ha már összehasonlítod pontosan melyik beruházás hasznosabb?

Azt, ha már vagánykodsz úgy mondanák pestiesen budget-et...

Amúgy a befolyó pénz mire is megy az önkormányzatnál?

Tényeket légy szíves.

2023. aug. 21. 11:54
 18/29 anonim ***** válasza:
21%
Ha életvitelszerűen itt élnél, te is látnád, mi történik. Ne higgy a hazánkat lejárató hazug külföldi médiumoknak, inkább higgy a szemednek. Nálunk is nemcsak a fővárosban, de Békésben, Somogyban is látszódik Karácsony alkalmatlansága.
2023. aug. 21. 11:56
 19/29 A kérdező kommentje:
Utolsó XD ezt most ironikusan írtad nem? Szerintem így is észreveszem magamtól, hogy mennyire lepusztult ez az ország, mikor havonta hazajárok.
2023. aug. 21. 11:58
 20/29 anonim ***** válasza:
14%
Egy libsi a határt átlépve is libsi marad:) Demagóg, buta és jó eséllyel meleg.
2023. aug. 21. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!