A fideszeseket miért zavarná az, ha Magyarország nem kapná meg az EU-tól a sokmilliárdos támogatást, amikor ez a pénz amúgysem az ország fejlesztésére menne, hanem a "haverok" offshore számláira és a Lölölke-félék egzotikus útjaira?
Mondjuk a 3-as metróra jó lenne klíma, mielőtt a törülközős Tordaitól elhányom magam.
Dobreva miért nem intéz Budapestnek külön pénzt?
Én inkább onnan közelíteném meg a dolgot, hogy van olyan megállapodás amit a kormány betart? ...vagy a csüngőhasú bandája is pont olyan szavahihetetlen mint orosz testvéreik, akik minden szerződést felrúgnak?
Én meg onnan, hogy megértem, hogy a kommunisták leszármazottjaként, a bolgár némber gyűlöli a magyarokat és csak a gazdinak ugrál, de a főváros sem ér nekik fabatkát sem?
Van olyan ígéret, amit a baloldal betart, vagy az egybites szavazóikat ez nem érdekli?
Milyen sunyi dolog már az ellenzéken számonkérni, hogy a Karmelitában pöffeszkedő párttitkár ivadék kirabolja a fővárost.
30 milliárdot ígért, annyit adjon.
Te hogy állnál hozzá, ha elvállalsz egy melót, megalkuszol 30 ezerben, aztán amikor elkészült kapnál kettőt, a többiről meg tárgyalhatnál tovább?
Aztán jönne egy szomszéd, aki szerint te vagy a hibás és nem is jár több.
Értem, hogy téged azért tartanak, hogy védd a mundért (azt is, hogy a dk-nál csak ilyenre futja), de a gazdasszonyodnak és bandájának volt pár ígérete.
Ha sikerült szembeköpnöd magad, gondolkozz el, eleget fizetnek e neked ezért?
Lehet inkább összedobjuk neked az aprót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!