Liberálisként ha egyszer mondjuk olyan helyzet alakulna, hogy román szélsőjobbos fasiszták összeverekednek fideszesekkek, akkor kiknek szurkolnátok?
Tegyük fel, hogy mondjuk Orbán elmegy Tusványosra és néhány turbósoviniszta román széljobber rátámad Orbánra, de a vakbuzgó fidesz-hívek védeni kezdik, és mondjuk te is ott vagy a tömegben valahogyan, akkor kiknek az oldalára állnál?
Nyilván hipotetikus kérdés. De próbáljuk meg csak elképzelni...
Erdélyi magyarként a románoknak sose szurkolok. Se fociban, se verekedésben, se semmiben.
De max videóznék, be nem állnék egyik oldalra se.
Mindkét oldalon akadnak idióták.
Több magyar emlékművet, szobrot láttam Erdélyben,
"friss" nemzeti színű szalaggal, egy sincs megrongálva.
(fordított esetben valószínű hogy nem így lenne)
Egyetlen egy román nem nézett rám "csúnyán" mikor magyarul beszéltem,
miért kell például ezzel a kérdéssel is a gyűlölködést szítani ?
Úgy néz ki még nem keltél arra, hogy valaki(k) a falud helységnévtábláján a magyar részt feketével lefestette. Én igen.
És ha erre keltél, rögtön rohansz ölni, ugye? Derék ember. Remélem erősen fogyóban van.
Amúgy mennék a román hatóságokhoz, hogy azonnal csukjanak le minden verekedőt. Örök időkre, a magunk vagyonelkobzását majd csak megoldjuk magunk.
Én azt írtam le amit tapasztaltam és írtam azt is hogy mindkét oldalon vannak hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!