A fiatalok jelentős része a pocsék magyar gazdasági helyzet miatt, vagy inkább a középkori álkeresztény tolvajló kormányzás miatt tervezi külföldön leélni az életét?
Mi a pénz és a mentalitás miatt megyünk. Nem akarom bombás plakátok és lepusztult iskolák/kórházak közepette nevelni a gyerekem.
A suttyó, putyinista és gyűlölködő magyarokról nem is beszélve.
Is-is.
Én nem vagyok fiatal, de fogtam a családott és kiköltöztünk. Sokkal nyugisabb azóta az életünk.
Szerintem:
Legerősebb ok a magasabb fizetés, jobb életszínvonal.
A második ok lehet az itthoni politikai-társadalmi légkör.
De hallottam már olyat is, hogy valaki - bár nem emiatt mentek ki - azért nem jönne vissza semmiképp, mert itthon a "hagyományos" magyar oktatás nagyon stresszelte a gyerekét, kint meg örömmel jár iskolába.
Igen, annyira jó dolog még 40-50 évesen is albérletben lakni küffődön.
Végülis igen, így van pénz a Barilla tésztára (a küffődi magyarok egyik kedvenc bezzeg termékére - ami kint amúgy egyáltalán nem számít luxi márkának), az évi két nyaralásra, amit fel lehet tenni facebukra, hadd irigykedjen csak a sok otthon maradt csóró!
Az, hogy engedélyt kell kérni egy szög beveréséhez is a falba, már mellékes. :D
Tudom, mindjárt jönnek a sok "nekem 8 szobás hitelmentes házam van Chelsea-ben" kommentek. 🤡
A fiatalok nagy része képtelen normálisan dolgozni. Menjenek is külföldre a hanyatló nyugatra lébecolni
a fiatalok többségének az elhelyezkedés előtt etikett órákra kellene járnia, hisz a fiatalok többsége túlzott önértékelésben szenved, nem megfelelő a kommunikációja, a munkamorálja pedig egyenesen pocsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!