Ha fideszes, álkeresztény, gyűlölködő vagyok, akkor vállalhatom az identitásom?
Figyelt kérdés
Liberálisok most úgyis mindenkit arra bíztatnak, hogy ne féljen felvállalni önmagát, szóval elvileg nekem is szabad.2023. júl. 29. 21:08
1/8 anonim válasza:
Mi lenne ha az igazi identitásodat vállalnád fel, és nem valami kamut.
2/8 anonim válasza:
De ti felvállaljátok magatokat. Nem értem a kérdést.
4/8 anonim válasza:
Hogyne vállalhatnád föl?
Ha elég híres vagy, még meg is fizetnek érte.
Amúgy meg alapjáraton senkit nem ítélek el csak azért,mert fideszes, bár 2023-ban már furcsállom, és azzal még végképp nincs bajom hogy keresztény vagy, csak fogadd el hogy nem mindenki az, és az államnak nem kellene azt eröltetnie.
5/8 anonim válasza:
Akkor a fidesz az identitásod, abban minden eleve benne van.
6/8 anonim válasza:
Sajnos sokan gondolják úgy, hogy ha valakibe belerúgok az nem fáj neki, vagy ha igen akkor oldja meg hogy ne fájjon. Az emberi lények még nem léptek át ilyen valóságba.
7/8 Dongaben válasza:
Még a kitalált nevedet sem vállalod egy anonim fórumon... Jobb lesz neked névtelenül.
8/8 anonim válasza:
Persze. Ha tényleg ezeket vallod magadról, akkor igaz NagyMagyar vagy. Bármit jelentsen is ez.
Én a magam részéről nem lennék rá büszke,de én én vagyok 🤷🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!